Discord'a GoodbyeDPI ile girilmiyor

orgypnus

Centipat
Daha fazla  
Selam aleyküm. 4 gündür Discord giremiyorum. YouTube'dan baktım ChatGPT sordum ama hiçbir şekilde hatayı çözemedim. WARP ile giriyorum WARP kapatıyorum GoodbyeDPI açıyorum ama gidiyor. Discord yine açılmıyor Update failed hatası ve checking for updates hatası alıyorum. Bu 2 hatayı alıyorum GoodbyeDPI silip yeniden yükledim. YouTube'dan baktım her yolu denedim ama bir türlü yapamadım. Bilen varsa yardımcı olsun, iyi günler.

Kral, denedim ama olmadı. Bu yan hesaba birleşik mesaj yazdığım için 1 saat mute atmışlar, çok saçma. Neyse, onu da denedim ama olmuyor.
Bir de şöyle bir sorun var: YouTube’a girince donuyor, hiçbir şey izleyemiyorum, açıp kapatamıyorum. Ama YouTube’u kapatınca her şeyi yapabiliyorum. Onu da denedim, yine olmadı. VPN kullanmak da istemiyorum. 4 gündür her yolu arıyorum ama çözüm bulamadım. Türkçe ve yabancı her videoya baktım, denedim, yine olmuyor. Ses de takılıyordu, bir anda pingim 5000 oldu, sonra normale düştü. Sonra bir anda Discord gitti.

bide Release SplitWire-Turkey Release 1.5.4 · cagritaskn/SplitWire-Turkey nasıl iyimidir güvenilir mıdır

Son düzenleme:
Kral, denedim ama olmadı. Bu yan hesaba birleşik mesaj yazdığım için 1 saat mute atmışlar, çok saçma. Neyse, onu da denedim ama olmuyor.
Bir de şöyle bir sorun var: YouTube’a girince donuyor, hiçbir şey izleyemiyorum, açıp kapatamıyorum. Ama YouTube’u kapatınca her şeyi yapabiliyorum. Onu da denedim, yine olmadı. VPN kullanmak da istemiyorum. 4 gündür her yolu arıyorum ama çözüm bulamadım. Türkçe ve yabancı her videoya baktım, denedim, yine olmuyor. Ses de takılıyordu, bir anda pingim 5000 oldu, sonra normale düştü. Sonra bir anda Discord gitti.

bide Release SplitWire-Turkey Release 1.5.4 · cagritaskn/SplitWire-Turkey nasıl iyimidir güvenilir mıdır
KANKA BİRDEN FAZLA HESAP BAN SEBEBİ

Attığın linkteki iyi ama biraz karmaşık gelebilir kullanım şeyini iyice ouk ayrıca bahsettiğin kadarıyla farklı problemlerin var senin youtube şeyi falan çok garip

KANKA BİRDEN FAZLA HESAP BAN SEBEBİ

Attığın linkteki iyi ama biraz karmaşık gelebilir kullanım şeyini iyice ouk ayrıca bahsettiğin kadarıyla farklı problemlerin var senin youtube şeyi falan çok garip
kral ben ne yapıyım sadace bir cümleyi birleşik yazdık diye 1 saat mute mı olur allah aşkına uyarı ver çek onların keyfini bekleymeme banlarlarsa banlasınlar neyse o en son attım şeyi indirdim oldu sanada teşşekür ederim yardımcı oldun için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı