Arkadaşlar son birkaç gündür Discord'a giriş yapmaya çalışıyorum WARP ve goodbydpi kullanıyorum ama ikisinde de checking for updates ekranında kalıyor. Her türlü çözüm yoluna başvurdum ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
O halde yanlış uygulamayı açıyor olabilirsiniz aynı problemi bir arkadaşımla yaşamıştık dosyanın tam bir şekilde ekran görüntüsünü atar mısınız ve hangi uygulamayı açıyorsunuz?
O halde yanlış uygulamayı açıyor olabilirsiniz aynı problemi bir arkadaşımla yaşamıştık dosyanın tam bir şekilde ekran görüntüsünü atar mısınız ve hangi uygulamayı açıyorsunuz?
Evet, dediği gibi yanlış programı açıyorsun. "service_install_dnsredir_turkey" adlı komutu yönetici olarak çalıştıracaksın. Eğer kaldırmak istersen de "service_remove" adlı komutu yönetici olarak çalıştıracaksın. Komutu yönetici olarak açtığında klavyendeki herhangi bir harfe basarsan yeter.
Öncelikle şu WARP'ı salın bir işe yaradığı yok geçen ay sırf deneme zevki için Warp+Unlimited satın aldım 5 dakika da anca bağlandı dc ye. GoodbyeDPI bozmadığınız sürece her sistemde çalışıyor sorunsuz. Ama ben güvenmiyorum bu ikisi yerine Proton VPN'i deneyin.