ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 12 Eylül 2022 #1 Öncelikle merhaba, gördüğüm biri betterdiscord kullanıyor ve bildiremiyorum çünkü hesabıma giremiyorum Discord'a mail atma şansım var mı varsa mail adresi ne? Not: Kullanan kişinin bana çok büyük sıkıntı yaşadığım birisi bu konu hakkında konuşmayın.
Öncelikle merhaba, gördüğüm biri betterdiscord kullanıyor ve bildiremiyorum çünkü hesabıma giremiyorum Discord'a mail atma şansım var mı varsa mail adresi ne? Not: Kullanan kişinin bana çok büyük sıkıntı yaşadığım birisi bu konu hakkında konuşmayın.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #2 Discord Support sitesine gidin, hesabınızla giriş yapıp talep açabilirsiniz.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 12 Eylül 2022 #3 Megansi dedi: Discord Support sitesine gidin, hesabınızla giriş yapıp talep açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriş yapamıyorum tekrardan hesap mı oluşturmam lazım farklı bir hesap mı açmam lazım yani.
Megansi dedi: Discord Support sitesine gidin, hesabınızla giriş yapıp talep açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Giriş yapamıyorum tekrardan hesap mı oluşturmam lazım farklı bir hesap mı açmam lazım yani.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 12 Eylül 2022 #4 ReyuM dedi: Giriş yapamıyorum tekrardan hesap mı oluşturmam lazım farklı bir hesap mı açmam lazım yani. Genişletmek için tıkla... Var olan hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Reklam engelleyici varsa kapatıp tekrar deneyin.
ReyuM dedi: Giriş yapamıyorum tekrardan hesap mı oluşturmam lazım farklı bir hesap mı açmam lazım yani. Genişletmek için tıkla... Var olan hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Reklam engelleyici varsa kapatıp tekrar deneyin.