Discord'a nasıl erişilir?

Aztrocat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH
Discord bildiğimiz üzere kapalı. Erişimek için ne yapmam gerekiyor?
GoodbyeDPI olmadan.
WARP olmadan.
VPN olmadan.
Chrome extansion olmadan.

Sadece internetimde ki DNS değişikliğinmi yapabilir miyim? Türk Telekom kullanıyorum ağ ayarlarından değişince bir şey değişmiyor.

GoodbyeDPI olmadan.
WARP olmadan.
VPN olmadan.

Sadece internetimde ki DNS değişikliğinmi yapabilir miyim? Türk Telekom kullanıyorum ağ ayarlarından değişince bir şey değişmiyor.
İmkansız belki farklı "ISS" kullanırsan olabilir.

Modem üzerinden dns ayarlarınızı 1.1.1.1 veya 1.0.0.1 yaptığınızda erişebiliyordunuz. Eğer süperonline veya türktelekom fiber'e sahip değilseniz.

Servis sağlayıcılar DNS değişikliklerini engelliyor. Onun için GoodbyeDPI kullanmak gerekiyor. Ardından DNS'i değiştirip bağlanabilirsiniz sadece benim bildiğim.

GoodbyeDPI olmadan.
WARP olmadan.
VPN olmadan.

DNS değiştirerek web üzerinden girebilirsiniz ama yavaş bağlanıyor genel olarak bilginiz olsun.

goodbyedpi da sorun yok aslında ama warzone a girmek istediğimde cmd olduğu için oyun almıyor beni dolayısıyla başka bir yöntem arıyorum

Modem arayüzüne girdim ama oradan DNS değişemiyorum arkadaşın dediği gibi engellemişler sanırım

GoodbyeDPI da sorun yok aslında ama Warzone'a girmek istediğimde CMD olduğu için oyun almıyor beni dolayısıyla başka bir yöntem arıyorum

Modem arayüzüne girdim ama oradan DNS değişemiyorum arkadaşın dediği gibi engellemişler sanırım

Kanka, GoodbyeDPI'yı her PC'yi açtığında açman gerekmiyor ki. Ben GoodbyeDPI'ı en son 3-4 hafta önce açtım, hala açmadan Discord vb. uygulamalara girebiliyorum. Arkada CMD'yi açık tutmana gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı