Goodbye DPI denediniz mi?
Pek bana güven vermiyor.GoodbyeDPI kullanabilirsiniz açık kaynak kodlu olduğu için virüs veya trojan riski yok tamamen temiz. Aktif olarak kendim de kullanıyorum hiçbir şekilde ping çıkarmıyor.
Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...www.technopat.net
GoodbyeDPI kullanabilirsiniz açık kaynak kodlu olduğu için virüs veya trojan riski yok tamamen temiz. Aktif olarak kendim de kullanıyorum hiçbir şekilde ping çıkarmıyor.
Rehber: Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...www.technopat.net
Hocam açık kaynak kodları var ve hiçbir şekilde virüs veya trojan yok güven vermemek için hiçbir sebep yok.
WARP VPN kullanın ama bende çok fazla ping çıkarıyordu.
Güvenli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.