Discord'a nasıl girilebilir?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, ülkemizde hala Discord yasağı maalesef devam etmekte. Uzun bir zamandır Discord'a giriş yapmıyordum, Online olarak arkadaşım olmadığından ihtiyaç duymuyordum. Şu sıralar biraz roleplay yapmak istediğimden Discord'a giriş yapmam lazım, nasıl giriş sağlayabilirim? Bilgisayarıma veya bana etki etmeden hangi uygulama aracılığıyla kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodByeDPI Turkey kullanabilirsiniz.

GoodbyeDPI falan kullanmadan direkt Cloudflare DNS kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Splitwire çıkmış sanırım, hangisi güvenilir bir kaynaktır? Çoğu kişi GoodbyeDPI kullanmakta ancak bazı forum kullanıcıları mining yapıyor veya yapmakta gibi duyumlar aldım yazdığından şüphelendim.

GitHub'da açık kaynak yayınlanan bir yazılımdır kendisi. Ağzı olan konuşuyor işte, komple yalan.

@werst06, ikisi de güvenilir ve açık kaynak projeler hocam. Mining olayı tamamen yalan.
Tercihin nedir, goodbydpı'yı az çok biliyorum kullanması kolay. Ancak diğeri son zamanlarda çıktığından forumdaki kullanıcılarda biraz sorun yaşadığını belirtmiş.

Bu konuda bulunan link güncel midir veya direkt arattığımda çıkan GitHub üzerinden mi indireyim dostlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…