Discord'a nasıl girilir?

• Konuyu başlatan Reaste
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 49.189

Reaste

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda biliyorsunuz ki Discord kapatıldı ancak ben uygulamayı kullanmak istiyorum çünkü genel olarak oyun oynamak için kullanıyordum. Birkaç adet yöntem denedim DNS'i 8.8.8.8, 8.8.4.4, 1.1.1.1 vb şekillerde değiştirip uygulamayı açmayı denedim ancak açılmadı. Daha sonrasında Cloudflare WARP indirip WARP üzerinden girmeye çalıştım ancak WARP çalışmadı yani bir hata aldım çözümlerine baktım ancak bir şey anlayamadım.

Not: Millenicom kullanıyorum biraz araştırma yaptığımda Millenicom kullanıcıları sanırım bu tarz şeyleri kullanamıyor ama emin değilim. Konu ile alakalı bilgisi olan bilgilendirebilir yol gösterebilirse çok sevinirim

1728476517872.png 1728476551457.png

VPN olarak Windscribe deneyin.

Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda biliyorsunuz ki Discord kapatıldı ancak ben uygulamayı kullanmak istiyorum çünkü genel olarak oyun oynamak için kullanıyordum. Birkaç adet yöntem denedim DNS'i 8.8.8.8, 8.8.4.4, 1.1.1.1 vb şekillerde değiştirip uygulamayı açmayı denedim ancak açılmadı. Daha sonrasında Cloudflare WARP indirip WARP üzerinden girmeye çalıştım ancak WARP çalışmadı yani bir hata aldım çözümlerine baktım ancak bir şey anlayamadım.

Not: Millenicom kullanıyorum biraz araştırma yaptığımda Millenicom kullanıcıları sanırım bu tarz şeyleri kullanamıyor ama emin değilim. Konu ile alakalı bilgisi olan bilgilendirebilir yol gösterebilirse çok sevinirim

Eki Görüntüle 2325527Eki Görüntüle 2325528
Millenicom kullanabiliyor. Ben de kullanabiliyorum. Geniş çaplı bir engel olabilir.

VPN kullanmaktan ziyade DNS ile bu sorunu çözmek istiyorum acaba kullandığınız nedir ya da ne yaptınız açıklayabilir misiniz?

Eğer Opera kullanıyorsan ek bir VPN indirmene gerek yok direk Opera'daki VPN'i kullanarak tarayıcı üzerinden erişeblirsin. Oyunlarda falan yüksek ping sorunuda yaşamazsın sadece tarayıcıda çalışıyor tek sıkıntısı biraz RAM tüketebilir.

Hocam bunu biraz önce de görmüştüm herhangi bir sıkıntı problem yaşar mıyım oyun oynama esnasında vs.

Eğer Opera kullanıyorsan ek bir VPN indirmene gerek yok direk Opera'daki VPN'i kullanarak tarayıcı üzerinden erişeblirsin. Oyunlarda falan yüksek ping sorunuda yaşamazsın sadece tarayıcıda çalışıyor tek sıkıntısı biraz RAM tüketebilir.

Son çare olarak sanırım buna bakacağım çünkü başka yöntem bulamadım biraz daha araştırma yapmam gerekli.

Not: Millenicom kullanıyorum biraz araştırma yaptığımda Millenicom kullanıcıları sanırım bu tarz şeyleri kullanamıyor ama emin değilim. Konu ile alakalı bilgisi olan bilgilendirebilir yol gösterebilirse çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2325527Eki Görüntüle 2325528

Bende erişim engeli olmasına rağmen giriliyor sadece DNS değişik diye.

Az önce bilgisayara geçtim ve bende de gitmiş. Normalde Millenicom, TurkNet gibi ISS'ler engeli uygulamadan önce bayağı bir bekliyorlardı. Artık direkt uygulanıyor galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı