Discord'a nasıl girilir?

İşletim sistemi
Android

NemesisKnight13

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, biliyorsunuz durumlar malum 2 kritik uygulamaya yasak getirildi daha doğrusu benim için Discord kritik. Bildiğim şey Deep packet inspection bir şekilde bloklanırsa veya bize engel teşkil etmeyecek şekilde ayarları düzenlenirse VPN vesaire uygulamalara gerek kalmıyor istediğimiz şeye erişebiliyoruz ve bu işlem bilgisayarlarda kolayca GoodbyeDPI programıyla yapılabiliyor ancak benim merak ettiğim bunu bir şekilde mobil cihazlarda gerçekleştirmek mümkün mü? Çünkü hangi uygulamanın terms of service içeriğinde VPN'i ban sebebi olarak kabul edip etmediği çok muamma sırf VPN kullandığım için de herhangi bir uygulamadan yasaklanmak istemiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar warp bir vpn değil mi ben mi yanlış biliyorum.

Mobildede DNS kullanabilirsin ben AdGuard DNS kullanıyorum giriş yapıyor.

WARP'ın 2 türlüsü var 1 tanesi DNS ayarı ile diğeri VPN ama her internet sağlayıcısında DNS ayarları işe yaramaz mesela ben Kablonet kullanıyorum DNS ayarı hiçbirişe yaramıyor bu gibi durumları GoodbyeDPI gibi uygulamalarla çözüyoruz.

Bu konuyu incele.

GoodbyeDPI güvenli mi? Bazıları trojan yuvası olduğunu söylüyor da.

Telefon içinmiş, pardon hocam.

Intra veya ByeDPI kullan. ByeDPI için ayarlarından DNS yerine VPN seçersin. Intra'nın kullanımı daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…