Discord'a nasıl giriş yapılır?

Relax4Winnn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce RTX 4060
İntel Core i5 13420H
16GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Discord'un yerini başka bir uygulama tutmuyor. Hepsi dandik uygulamalar ve Discord'a en güvenli yoldan erişmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

DNS kullanabilirsiniz DNS adresi olarak 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 güvenilir adresler olarak öne çıkıyor.

Discord'un yerini başka bir uygulama tutmuyor. Hepsi dandik uygulamalar ve Discord'a en güvenli yoldan erişmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
dns değiştirerek girebilirsiniz. Uygulama olarak açılmasa bile browser üzerinden mutlaka açılacaktır.

Eğer Microsoft Edge kullanıyorsanız ve Discord'u da web arayüzü ile kullanmayı tercih ediyorsanız Microsoft Edge güvenli ağı ayarı ile Discord'a giriş yapılabiliyor. Sadece Discord üzerinde çalışacak şekilde ayarladığınızda diğer faaliyetleriniz sırasında internet performansınızda hiçbir değişiklik yaşanmamış oluyor.

DNS değiştirerek girebilirsiniz. Uygulama olarak açılmasa bile browser üzerinden mutlaka açılacaktır.

Emin misiniz? Cloudflare DNS'leri kullanıyorum ve acılmıyor bende.

Exitlag satın al en iyisi. Her uygulamaya ayrı VPN ayarlayabiliyorsun. Discord'a ayarladığın diğer uygulamaları etkilemiyor bu yüzden pingin çıkmıyor. Ek olarak oyunlardaki pingini de düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…