Discord'a nasıl giriş yapılır?

1.1.1.1 bir VPN değil DNS ve DNS ile DC de oturup açamazsın özellikle Cloudflare de işe yaramaz içerisindeki WARP'a bağlanman gerekiyor.

Aslında mantıklı olanı ama güvenilmez bence sende kullanma sıkıntı çıkartabilirler.

Açık kaynak kodlu olduğundan Proton VPN'den bile güvenli aslında 😀

@Yuuki nasıl güvensiz olabilir hocam? Bu programı kullanan birçok arkadaşım var ve hiçbirinde problem yok. Ayrıca zaten açık kaynak kodlu bir yazılım yani ne olup ne olmadığı belli.

Bir çok makale okudum kandırılmadıysak tabii. Tamam sen ve arkadaşlarının başına bir şey gelmemiş olabilir belki de zamanı var bilemiyorum çok riskli hissettiriyor. Açık kaynak kodlu diye yazmış indirdiğiniz yazılımın içindeki kod farklıysa? Yönetici olarak çalıştırıyoruz her türlü sıkıntı.

Açık kaynak kodlu olduğundan Proton VPN'den bile güvenli aslında 😀

Ben o kodun değiştirildiğini düşünüyorum. Dikkat edin derim. Proton VPN ile ByeDPI nasıl kıyasladın anlamadım açıkcası. Sanırım hiç kitabın yüzünü açıp bakmadın tavsiyem bir gün sitelerine uğrayıp güvenilirlik ve güven açısından neler anlatıyorlar oku.

Fiyat olarak indirimde Kaspersky denk geldi. Gayet de memnunum hocam. Mac PC Android falan hepsinde sorunsuz.

Doğrudur. Hocam zaten size kalmış verdiğiniz paranın karşılığını sonuna kadar veriyorsa kullanmaya devam edin ama Proton VPN içinde bir şans tanıyın derim pişman etmez yani.

Doğrudur. Hocam zaten size kalmış verdiğiniz paranın karşılığını sonuna kadar veriyorsa kullanmaya devam edin ama Proton VPN içinde bir şans tanıyın derim pişman etmez yani.
Daha 8 ayım var. Fiyat yine uygun olursa devam ederim. Çokça sunucusu var. Hızlı bağlanıyor ve hız testi yaptığımda da Avrupa ülkelerinde çok kayıp yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı