Discord'a nasıl giriyorsunuz?

Birkaç güne açılır sandım ama unutuldu, bir daha açılmayacak gibi. Yabancı arkadaşlarımla çok güzel sohbet ediyordum ve özledim. Bilgisayara VPN indirip oyundayken PC yorulsun/kassın istemiyorum. Başka çözümler var mı, siz Discord'a giriş yapmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Birkaç güne açılır sandım ama unutuldu, bir daha açılmayacak gibi. Yabancı arkadaşlarımla çok güzel sohbet ediyordum ve özledim. Bilgisayara VPN indirip oyundayken PC yorulsun/kassın istemiyorum. Başka çözümler var mı, siz Discord'a giriş yapmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
Girmiyorum.

Şu an en iyisi GoodbyeDPI indirerek. WARP indirerek onunla da giriş yapabilirsiniz.

WARP güzel ama doğrulama yaparken sorun çıkartıyor sürekli ağınız üzerinden çok fazla istek gönderildi falan diyor.

WARP güzel ama doğrulama yaparken sorun çıkartıyor sürekli ağınız üzerinden çok fazla istek gönderildi falan diyor.
Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarttığı için en iyisi GoodByeDpi ile girmek. Tek sıkıntısı arkada açık kalması rahatsız ediyor beni.

VPN bilgisayarı zorlamaktan ziyade internetin verimini düşürüyor.

Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarttığı için en iyisi GoodbyeDPI ile girmek. Tek sıkıntısı arkada açık kalması rahatsız ediyor beni.

GoodbyeDPI kullanmak istiyorum ama internette birisinin hızının bundan dolayı düşüp sildiği halde düzelmediğini gördüm ondan dolayı korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı