sadece.sanji Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Selam. Ben bir arkadaşımda görmüştüm OwO'da kendine ait hatırlatma yapıyor. Yani hem GIF hem de yazılı onu nasıl yaparız?
Selam. Ben bir arkadaşımda görmüştüm OwO'da kendine ait hatırlatma yapıyor. Yani hem GIF hem de yazılı onu nasıl yaparız?
B4CH1R4 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 sadece.sanji dedi: Selam. Ben bir arkadaşımda görmüştüm OwO'da kendine ait hatırlatma yapıyor. Yani hem GIF hem de yazılı onu nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... buradan botu sunucunuza ekleyebilirsiniz.
sadece.sanji dedi: Selam. Ben bir arkadaşımda görmüştüm OwO'da kendine ait hatırlatma yapıyor. Yani hem GIF hem de yazılı onu nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... buradan botu sunucunuza ekleyebilirsiniz.
sadece.sanji Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 KeremAbyss dedi: buradan botu sunucunuza ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekli zaten onu demiyorum GIF filan koyuyordu.
KeremAbyss dedi: buradan botu sunucunuza ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekli zaten onu demiyorum GIF filan koyuyordu.
B4CH1R4 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 sadece.sanji dedi: Ekli zaten onu demiyorum GIF filan koyuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman onu bilmiyorum.
sadece.sanji dedi: Ekli zaten onu demiyorum GIF filan koyuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman onu bilmiyorum.
sadece.sanji Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 KeremAbyss dedi: Hocam o zaman onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol yine de