Gqkmen885 Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 40 11 Kasım 2024 #1 Merhaba Discord'a erişim engeli geldi ve artık giremiyoruz. VPN olmadan girmenin bir yolu var mı pingimi arttırmadan?
Merhaba Discord'a erişim engeli geldi ve artık giremiyoruz. VPN olmadan girmenin bir yolu var mı pingimi arttırmadan?
EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 11 Kasım 2024 #2 Gqkmen885 dedi: Merhaba Discord'a erişim engeli geldi ve artık giremiyoruz. VPN olmadan girmenin bir yolu var mı pingimi arttırmadan? Genişletmek için tıkla... DNS var ama ping arttırıyormu bilmiyorum.
Gqkmen885 dedi: Merhaba Discord'a erişim engeli geldi ve artık giremiyoruz. VPN olmadan girmenin bir yolu var mı pingimi arttırmadan? Genişletmek için tıkla... DNS var ama ping arttırıyormu bilmiyorum.
aeroxd Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 11 Kasım 2024 #3 WARP veya GoodbyeDPI kullanabilirsin.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 Gqkmen885 dedi: Merhaba konudan bağımsıx bir şey soracağım modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim Superonline kullanıyorum modemin arkasında yazmıyor Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girmek için kullanacaksanız internette bulabilirsiniz onları. Kullanıcı adı genellikle admin olur.
Gqkmen885 dedi: Merhaba konudan bağımsıx bir şey soracağım modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim Superonline kullanıyorum modemin arkasında yazmıyor Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girmek için kullanacaksanız internette bulabilirsiniz onları. Kullanıcı adı genellikle admin olur.