7 757618 Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 663 Çözümler 4 11 Ekim 2024 #11 ugurgsgs15 dedi: Kötü ve yararsız konu. Opera gx bir vpn değil proxy. Genişletmek için tıkla... Biraz konuları gezerseniz neler göreceksiniz. Virüslü programları yanlardan tutun neler neler var asıl sorun bu işlerle ilk kez uğraşanlar. Opera ile konumun ilgisi yok. Ayrıca bir kaç mesaj yukarıda Microsoft edge ile daha rahat bir rehber attım. İnsanlara basit yoldan amaçlarına ulaşması için konu oluşturdum. Daha iyisini siz yapabilirsiniz.
ugurgsgs15 dedi: Kötü ve yararsız konu. Opera gx bir vpn değil proxy. Genişletmek için tıkla... Biraz konuları gezerseniz neler göreceksiniz. Virüslü programları yanlardan tutun neler neler var asıl sorun bu işlerle ilk kez uğraşanlar. Opera ile konumun ilgisi yok. Ayrıca bir kaç mesaj yukarıda Microsoft edge ile daha rahat bir rehber attım. İnsanlara basit yoldan amaçlarına ulaşması için konu oluşturdum. Daha iyisini siz yapabilirsiniz.
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 213 3 Aralık 2024 #12 Eklentiyle giriş yapabildim teşekkürler yararlı.