Discord'a programsız nasıl girilir?

nefersefa

Hectopat
Arkadaşlar selam, Discord'a programsız girme yolu var mı? GoodbyeDPI gibi uygulamalar kullanmadan. Superonline kullanıyorum birkaç arkadaşım direkt DNS değiştirince olmuş uygulama indirmeden ama onların internet sağlayıcısını bilmiyorum. Bu konu hakkında yardım edebilecek var mı?

Mevcut durumda, DNS hariç (ki bu her zaman işe yaramamaktadır) Superonline kullanırken herhangi bir DPI veya VPN yazılımı olmadan Discord’a erişim sağlamak mümkün değildir.

Mevcut durumda, Superonline kullanırken herhangi bir DPI veya VPN yazılımı olmadan Discord'a erişim sağlamak mümkün değildir.

Hollanda'dan selamlar, Superonline ev internetli + fiber altyapılı evimdeyim

Arkadaşın dediği gibi Opera GX'in vpninden giriliyor sese girmek istersen VPN ayarlarından özel ağ ve ortak ağ yazanı seç.

Gerçekten GoodbyeDPI en iyisi ama DNS olayı bende olmadı denemiştim.

İnternet Servis Sağlayıcı'nı değiştir.

NetSpeed, TürkNet, Millenicom gibi servis sağlayıcılarında DNS zehirlemesi uygulanmıyor. Ardından CloudFlare Warp ile sadece DNS değiştirerek Toggle yaparak anlık olarak VPN ve Proxy kullanmadan internette tam hızda ve gecikmesiz/pingsiz sörfün tadını çıkar.

Ya da "goodbyedpi turkey" gibi bir DNS zehirlemesini aşabilen bir hizmet kullan. Ama bunu kullanmak, sürekli yeniden çalıştırma gerektireceği için daha az konforlu ve zor olacaktır.

Son düzenleme:
Türk Telekom kullanmıyorsan eğer dns ayarını değiştirmak işe yarayabilir

Aslında en güzeli...
Üç beş kafadar biraraya gelip Avrupa'dan sunucu veya KVM (barındrıma değil) kiralayacağız. Kur Linux'u, yap kullanıcı ayarlarını, ekle basit masaüstünü. 1 Gbit/s simetrik bağlantı, 20-100 GB da depolama alanı. Aynı anda kullanırız. Oradan indir, buraya aktar. Oradan Discordla... vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…