shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Discord'a bilgisayarımdan giremiyorum fakat telefonumdaki mobil veriden girebiliyorum. YouTube'dan bütün videoları izledim fakat hiçbiri olmadı format bile attım. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
Discord'a bilgisayarımdan giremiyorum fakat telefonumdaki mobil veriden girebiliyorum. YouTube'dan bütün videoları izledim fakat hiçbiri olmadı format bile attım. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #2 vpn ni kapatıp denedin mi
shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 Zwesta dedi: vpn ni kapatıp denedin mi Genişletmek için tıkla... Vpn olmadan denedim giremiyorum vpn açık oluncada sesim çok geç gidiyo
Zwesta dedi: vpn ni kapatıp denedin mi Genişletmek için tıkla... Vpn olmadan denedim giremiyorum vpn açık oluncada sesim çok geç gidiyo
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #4 better discord veya farklı bir eklenti kullanıyor muydunuz
shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 Zwesta dedi: better discord veya farklı bir eklenti kullanıyor muydunuz Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum
Zwesta dedi: better discord veya farklı bir eklenti kullanıyor muydunuz Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum
karaliovski Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 16 Ekim 2023 #6 Şu an neden girilmiyor sebebi nedir?
shepy00 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #7 karaliovski dedi: Şu an neden girilmiyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... ekran böyle kalıyor vpnle girebiliyorum sadece
karaliovski dedi: Şu an neden girilmiyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... ekran böyle kalıyor vpnle girebiliyorum sadece
KeremTw Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 Güvenli internet açık mı? Kapatıp deneyin.
Bay B Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #9 Hiç kimse giremiyor bende giremiyorum. Sanırım Discord çökmüş olabilir global bir sorun bu.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #10 hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın Bay B dedi: Hiç kimse giremiyor bende giremiyorum. Sanırım Discord çökmüş olabilir global bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... ben girebiliyorum hocam
hocam windows r yapın ve açılan yere %appdata% yazıp discordu bulun içindeki her şeyi silip tekrar discorda girin olmazsa geri dönüş yapın Bay B dedi: Hiç kimse giremiyor bende giremiyorum. Sanırım Discord çökmüş olabilir global bir sorun bu. Genişletmek için tıkla... ben girebiliyorum hocam