Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

Makaleler
1
Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.

Virustotal

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu programın orijinalinde türk telekom isimli bir dosya yok. Bu dosyayı türk telekomda daha iyi çalışması için siz mi entegre ettiniz yoksa programın yapımcısı rus eleman türkiyeye özel bir dosya mı hazırladı? Bu dosyanın farkı nedir normalden? Bilginiz varsa aydınlatırsanız rica ederim.

Bir forumdan türk telekom ayarları bulmuştum onları ben entegre ettim. Rusya ve any country tam verimli çalışmıyordu. Bazı sitelere hala girilmiyordu bu dosyayla giriliyor. Bir de Ben türk telekom olarak yazdım Türkcell,Vodafone çalışıyor mu bilmiyorum.

Evet doğru söylüyorsunuz. Bazen verimli çalışmıyordu. Acaba Turkcell Superonline'da durum nasıldır? Programda nasıl iss'ye göre dosya hazırlanıyor bilginiz bulunuyor mu?

Maalesef bilmiyorum. Türkcell kullanan arkadaşımda deneyeceğiz bakalım ne olacak.
Superonline ve Turk Telekomun benzer ayarlar özelinde çalışma mantığı olduğunu düşünüyorum. Ben de bu akşam deneyeceğim. Umarım sorun olmaz.

Kardeşim denedi. Discordda da robloxda da sorunsuz çalışıyormuş. İss Superonline.

Son düzenleme:
Fiber mi kullanıyorsunuz?
Hayır, vdsl

Hocam bir de ttnet ayarlarını bulduğunuz forumla ilgili bilgi verebilir misiniz? Belki ayarları sürekli güncelliyordur paylaşan kişi. Takip etmekte fayda olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…