Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam batch ile çalıştırdım, Discord sorunsuz çalışıyor ama Roblox nedense yüklenmiyor çözümü nedir?

Turk telekom için bu linkteki ayarları deneyebilirsiniz, başka bir technopat konusunda bulmuştum diye hatırlıyorum. Arkadaşımda denemiştik işe yaramıştı.

Hocam batch ile çalıştırdım, Discord sorunsuz çalışıyor ama Roblox nedense yüklenmiyor çözümü nedir?
Roblox için VPN şart gibi duruyor şimdilik hocam. En azından başta VPN açıp giriş yaptıktan sonra kapatmayı deneyebilirsiniz. Discord update sunucusuna benzer şekilde bir yöntemle engellenmiş olduğunu düşünüyoruz.

Turk telekom için bu linkteki ayarları deneyebilirsiniz, başka bir technopat konusunda bulmuştum diye hatırlıyorum. Arkadaşımda denemiştik işe yaramıştı.
Denemedim ancak emeğinize sağlık, teşekkürler.

Test için Roblox'u da denedim. Web sitesine de uygulamasına da sorunsuzca girdi.

Çeşit çesit sağlayıcı, tarife olduğundan sağı solu belli olmuyor bu engel işinin maalesef. Test için teşekkürler.
Aynı sağlayıcıda farklı kullanıcılarda bile çalışmıyor. Bir tanıdığımda da benimle aynı tarife olan SO 1 Gbps var, bende çalıştı ama onda çalışmadı.

Hocam hem mullvad VPN hem Kaspersky VPN kullanıyorum, Roblox onlarda sorunsuz açılıyor ama internetim Superonline olduğundan 5 10 dakikada bir internet gidip geliyor maçtan attığı için de gelse de fark etmiyor bir çözümü varsa anlatırsanız çok müteşekkir olurum. İnternet loglarında IP spoofing attack gibi güvenlik unsurları çıkıyor internet kesilince.

Superonline burada kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…