Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam belirttiğiniz şekilde yaptım, restart ettikten sonra windows servislerinde yüklenmiş olarak görünüyor ancak discord çalışmıyor. turkey_dnsredir_alternative2_superonline dosyasını çalıştırdığımda girebiliyorum. Bir de windows başladığında servis stopped olarak başlıyor, servisi başlat dediğimde yine discord'a erişebiliyorum. Acaba bu benim windows ayarlarıyla alakalı olabilir mi?

Edit:
Servislerden servisi otomatiğe aldım ve şu anda başlangıçta çalışıyor.

Çok teşekkürler.

Hocam start= "auto" ifadesini eklemeyi unutmuşum batch dosyasına. Tekrar yüklediğim release dosyalarında bu sorunu da çözdüm. Bildirdiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam ayağınızı öpeyim şunun modeme atılanabilecek versiyonunu çıkarın.
Hocam maalesef yalnızca Windows için çalışanı kadar bilgiye sahibim. Bildiğim kadarı ile de modemlerde bu tarz yazılımlar çalıştırabilmek için yeni firmware dosyaları yazmak gerekiyor. Bu yetkinliğe sahip birisinin Github'daki repositoryden bakıp kendi bilgilerini kullanarak yazabileceğini düşünüyorum ancak şu anlık böyle bir projenin varlığından haberdar değilim.

-------------------------

Edit: Maalesef konuyu düzenleyemediğim için aşağıdaki başlığın güncellenmiş halini cevap olarak yazmak zorundayım:

Superonline Fiber ve Diğer Bazı Sağlayıcılarda Karşılaşılan Sorunlar İçin Alternatif Çözümler​

Eğer Superonline Fiber ya da yazılımın çalışmadığı başka bir sağlayıcıkullanıyorsanız ve "Discord update failed - retrying in ** seconds" hatası alıyorsanız:

1- Alternatif CMD Dosyaları
NOT:
Daha önceden diğer bir servisi kurduysanız service_remove.cmd dosyası ile kurulmuş olan servisi kaldırıp ardından alternatif aşağıdaki işlemleri yapın.
  • Yukarıda anlatılan işlemleri turkey_dnsredir_alternative_superonline.cmd/service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd komut dosyaları ile veya turkey_dnsredir_alternative2_superonline.cmd/service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline.cmd komut dosyaları ile yapmayı deneyin. (Sağ Tık > Yönetici Olarak Çalıştır)
  • Bu işlemleri tamamladıktan sonra Windows 10 için buradan, Windows 11 için buradan bakarak Windows ayarlarında DNS'inizi tercih ettiğiniz bir DNS adresine çevirin. (Tavsiye edilen: Yandex DNS: 77.88.8.8-77.88.8.1 , Cloudflare DNS: 1.1.1.1-1.0.0.1)
  • Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu şekilde de Discord update failed - retrying in ** seconds hatası alıyorsanız:

2- VPN ile Kaba Kuvvet
Yukarıda anlatılan işlemleri yaptıktan (Hizmeti kurduktan veya cmd dosyasını çalışır hale getirdikten) sonra, herhangi bir Windows VPN'i açıp discordu başlatın ve discordun açılmasını bekleyin. Discord açıldıktan sonra VPN'i kapatın ve Discordu kullanmaya devam edin.

Bunlara rağmen Superonline ile Discorda giriş yapamıyorsanız

3- Secure DNS Client
SecureDNSClient isimli projeyi de deneyebilirsiniz. (Ben denemedim ve rehberini de bulamadım biraz araştırma ile bulabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Türk Telekom kullanıyorum ve böyle sorunla karşılaşıyorum bunun sorunu çözer misiniz bana teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    274,6 KB · Görüntüleme: 88
Türk Telekom kullanıyorum ve böyle sorunla karşılaşıyorum bunun sorunu çözer misiniz bana teşekkürler
Kullandığınız antivirüs programını yazar mısınız ? (Windows Defender da dahil) WinDivert dosyaları silinmiş ya da karantinaya alınmış veya bu dosyaların konumu değiştirilmiş.

Kullandığınız antivirüs programını yazar mısınız? (Windows Defender da dahil) windivert dosyaları silinmiş ya da karantinaya alınmış veya bu dosyaların konumu değiştirilmiş.

Herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum. Windivert dosyalarına nereden bakacağım?

Herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum. Windivert dosyalarına nereden bakacağım?
WinDivert dosyaları x86 ve x86_64 klasörlerinin içerisinde bulunuyor.
Windows Defender'a dışlama olarak GoodbyeDPI klasörünü eklemek için buradaki rehberi okuyabilirsiniz.

Merhaba dostlar doysa virüslüdür Bitcoin miner koymuş zeki arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar doysa virüslüdür Bitcoin miner koymuş zeki arkadaş.

Eki Görüntüle 2347031
WinDivert dosyaları açık kaynak kodludur.
Bu da WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyalarının ait olduğu Github repositorysi:
WinDivert 2.2: Windows Packet Divert
Silmeye çalıştığınızda gördüğünüz hata ise hizmetin hala çalıştığını gösteriyor. Öncelikle service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ardından dosyaları silmeniz gerekiyor. Bu durumu konuda koca başlıklarla anlattım. Konuyu okumaya 2 dakika vakit ayıramadığınız için böyle kaba saba kendini bilmez yorumlar yazıyorsunuz.

Silmeye çalıştığınızda aldığınız hatadaki Bitcoin adresi ise WinDivert geliştiricisinin Bitcoin Cüzdanı. WinDivert ücretsiz geliştirildiği için geliştirici yalnızca bağışlar ile ekonomik gelir elde edebiliyor.
Ayrıca yetkin olmadığınız konularda yarım yamalak bilginizle kesin yorumlarda bulunmamanızı tavsiye ederim.
"Zeki arkadaş" size yalnızca yardım ediyor ve siz maalesef bu yardımı pek de hak ediyor gibi durmuyorsunuz.
Bilmediğiniz yazılımlardan bu kadar korkuyorsanız ve bu denli bilgisayar kullanmaktan aciz iseniz lütfen bu tarz işlere teşebbüste bulunmayın.
Ayrıca diğerleriyle insan gibi konuşmayı öğrenirseniz yardımcı olmaya da çalışırım.

Super Online kullanıyorum ancak normal dosyayi kurunca D1sco1D calisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…