Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

agalar yasaklı sitelere girebilirsiniz ama sıradan vpn lerin bile kullandığı gizliliği sağlamaz girdiğiniz sitelere dikkat edin - bunu kullanmak ne kadar yasal hala orasındayım

Evet hocam Türk Telekom kullanıyorum ve şu an Discord ve diğer engelli sitelere giriş yapabiliyorum.

Sanmıyorum hocam. Ama yine de kullanıp kullanmamak kullanıcının inisiyatifinde.

Merhaba Superonline üzerinde çalışır mı acaba?

Ne denesem işe yaramadı antivirus kapattım en son GoodbyeDPI hepsini denedim.
Hiçbir değişiklik yapmıyor kullanınca kapalı siteler hala kapalı Discord uygulamaya erişim yok.

Ne denesem işe yaramadı antivirus kapattım en son GoodbyeDPI hepsini denedim.
Hiçbir değişiklik yapmıyor kullanınca kapalı siteler hala kapalı Discord uygulamaya erişim yok.

Superonline mı kullanıyorsunuz?

agalar yasaklı sitelere girebilirsiniz ama sıradan vpn lerin bile kullandığı gizliliği sağlamaz girdiğiniz sitelere dikkat edin - bunu kullanmak ne kadar yasal hala orasındayım
Evet, bu yazılımın gizliliği artırma gibi bir amacı yok. Yalnızca DNS değişikliğine izin veriyor.
Yasal olup olmama konusunda herhangi bir şikayette bulunan yok şimdilik ancak bu yazılımı kullanıp kullanmamak kullanıcı inisiyatifinde.

Arkadaşlar virüs falAn yok değil mi her hangi bir güvenlik açığı yaratmaz sistemde öyle mi ?

Hocam bir süredir WiFi kullanıyordum ve bugün ethernete bağlandım, çalışmadı. Yani imkanı olan arkadaşlar internete nasıl bağlanıyorsa diğer şekilde bağlanarak deneyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…