Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Merhaba GoodbyeDPI Discord için çalıştı fakat robloxa erişemiyorum nedeni nedir?

Hacklenmek için gayet ok yani.
Dostum sizin gibilere daha nasıl açıklama yapabilirim bilmiyorum. Bin çeşit açıklama yazdık her şey açık kaynak kodlu diye ama yine gelip kendini bilmez yorumlar yapmaya bayılıyorsunuz. İstemiyorsan kullanmıyorsun bu kadar basit.

Merhaba GoodbyeDPI Discord için çalıştı fakat robloxa erişemiyorum nedeni nedir?
Roblox'a erişim sağlanamıyor bir türlü. Sanırım Türkiye lokasyonundan bağlanılan Türkiye için yönlendirici sunucuyu direkt olarak kapattıkları için giriş yapılamıyor. VPN'ler ise konum değiştirdiği için başka bir yönlendirici sunucuya bağlayarak giriş sağlayabiliyor.

Evet hocam Türk Telekom kullanıyorum ve şu an Discord ve diğer engelli sitelere giriş yapabiliyorum.

Sanmıyorum hocam. Ama yine de kullanıp kullanmamak kullanıcının inisiyatifinde.

Tekrar tekrar denememe rağmen maalesef sonuç alamıyorum. Herkesin yapıp kendim yapamamam sinirimi bozuyor. Bir çözümü yok mudur? Eğer ki yanlış yapıyorsam yanlış yaptığım yeri de bulamıyorum. Yaşlandım.

Hocam nasıl yaptınız? Alıntılayabilir misiniz?

Hocam muhtemelen antivirüs programınız ya da Windows Defender kullanıma engel oluyor.
Kullanıyorsanız harici antivirüs programınızın ismini kullanmıyorsanız Windows Defender'ın açık olup olmadığı bilgisini verebilir misiniz ?

Ben sağ tıklıyorum sadece 4 seçenek çıkıyor yönetici olarak çalıştır çıkmıyor.

Ben sağ tıklıyorum sadece 4 seçenek çıkıyor yönetici olarak çalıştır çıkmıyor.
Hocam klasöre sağ tıklıyor olabilirsiniz. Sağ tıkladığınızda çıkan pencerenin ekran görüntüsünü atabilir misiniz ?

Merhabalar,

Bu programın Rusya versiyonunu kullanmaya başladıktan sonra Youtube ve Google sayfaları çok geç açılıyor. VPN ile girdiğimde ise sorun çözülüyor. service delete kımsından sildim ancak bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırmanızdan itibaren GoodbyeDPI ile bilgisayar/internet bağlantınızın hiçbir alakası kalmıyor. Bu yazılım sisteminizde kalıcı bir değişiklik yapmıyor. Hizmet kurulduğunda ya da batch dosyası başlatıldığında çalışmaya başlıyor ve silmeniz/durdurmanız halinde başka herhangi bir değişiklik yapmıyor. Sorununuzun kaynağı başka bir sebep olmalı.

Kafam karıstı şimdi Superonline da çalışıyor mu çalışmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…