Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

powershelli yeniden yükleme veya onarım gibi bir method varsa denemeli miyim

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Kodun Powershell ile alakasını kestim. Yeniden bu adresten indirme gerçekleştirip kurulum yapabilirsiniz.

Hocam virüs programınız var mı aktif kullandığınız ?
yok windows defender var sadece önceki pc de sorunsuz çalışıyordu goodbyedpi ve discord yeni pc ye geçince böyle bi problemim var

Hocam ben ve bütün arkadaşlar yaptık sorunsuz çalışıyor ama herkeste oyunlarda en fazla 10 ping fark var. Pinglerimiz yükseldi biraz. Normal mi ?

Hocam ben ve bütün arkadaşlar yaptık sorunsuz çalışıyor ama herkeste oyunlarda en fazla 10 ping fark var. Pinglerimiz yükseldi biraz. Normal mi ?
Normal değil hocam. Hepinizde aynı sorunun ortaya çıkması da tuhaf. Benim ve arkadaşlarımın League of Legends'te pingleri 4ms düştü. Komut dosyalarının çoğu Yandex DNS kullanıyor. Alternatif metod 1 veya 2'yi kullanırsanız Windows ayarlarından kendi atadığınız DNS'i kullanırsınız. Diğer komut dosyaları ise Yandex DNS'i kullandırıyor. Eğer Yandex DNS sizde sorunlara yol açıyorsa Alternatif metod 1 ve 2'yi kullanıp farklı DNS'ler deneyerek hız farkını analiz edebilirsiniz.

Hocam peki not defteri ile düzenlerken Cloud DNS'lerini girsem düzelme olur mu? Bir de bu Cloud DNS ve portlarını hiçbir yerde bulamadım biliyorsanız söyler misiniz?

Hocam peki not defteri ile düzenlerken Cloud DNS'lerini girsem düzelme olur mu? Bir de bu Cloud DNS ve portlarını hiçbir yerde bulamadım biliyorsanız söyler misiniz?
Cloudflare DNS için:
IPv4 Birincil: 1.1.1.1
IPv4 İkincil: 1.0.0.1
IPv6 Birincil: 2606:4700:4700::1111
IPv6 İkincil: 2606:4700:4700::1001
Port: 853

Ancak not defteri ile düzenleyerek DNS değiştirmek yerine, alternative veya alternative2 ismine sahip komut dosyalarını çalıştırırsanız Windows ayarları üzerinden atadığınız DNS'i kullanmış olacaksınız.

Hocam alternative 2 çalıştırdım ve Windows üzerinden DNS ayarlarını Cloud yaptım ama öyle açılmadı Discord starting ekranında kalıyor. Eğer not defterinden yaptığımda da böyle olacaksa hiç denemeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…