Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Ben direk modem arayüzünden DNS'i değiştim, ev internetine bağlı hiç bir cihazda kısıtlama olmuyor.

D-smart internet kullanıyorum fakat çalışmıyor. Çözümü var mıdır?

Arkadaşlar Discord'a uygulamadan girmeyi buldunuz mu? Ben hala sadece webden girebiliyorum.

Bu versiyonda Roblox'un uygulaması açılmıyor.
"Failed to download or apply critical settings, please check your internet connection. Error info: Httperror: Sslconnectfail"
Hatası veriyor.
Çözümünü biliyor musunuz @cagritaskn

Öncellikle merhabalar 1-2 ay önce sorunsuz bi şekilde dns ile discordu kullanıyodum fakat nedense bir anda dns çalışmamaya başladı burdaki konuda goodbyedpi indirdim fakat service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını açtığımda "[SC] OpenService FAILED 1060: Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok." hatası veriyor çözümü nedir acaba?(Türk Telekom kullanıyorum)

Bende de aynı hata var çözebildiniz mi?
Çözdüm normal versiyonda any country.bat dosyasını düzenle deyip -9 yaptım profili. Böyle çalışıyor fakat bu sefer Discord çalışmadı. Bu yüzden iki ayrı .bat dosyası kullanıyorum. Sizde türk versiyonunda kullandığınız .bat dosyasını düzenleyip -9 yapmayı deneyebilirsiniz.

hocam bana bı arkadasım attı lınkı sızle aynı dosya 50 tl atcan bu demo atmazsan rat atarım dedı gıt hub gosterdı klasorde yonetıcı panelı var dedı ama bende de var korkuttu bu gercekmi @cagritaskn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…