Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Kullanıyorum ancak DNS'i değiştirmeme rağmen birkaç dakika sonra otomatik DNS sıfırlanıyor ve otomatiğe alıyor. Bilgisi olan var mı çözümü nedir?

En güncel, güvenilir ve hızlı olan sürümü hangisi?
Türk Telekom için kullanmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

oyun oynarken ping falan olmayacak değil mi ?

@cagritaskn hocam bir çoğu kişi gibi bende tarayıcıda çalışma ama uygulamada çalışmama probleminde sorun yasıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

@cagritaskn hocam bir çoğu kişi gibi bende tarayıcıda çalışma ama uygulamada çalışmama probleminde sorun yasıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Hocam yeni SplitWire-Turkey uygulamamıza bir göz atın derim. Çoğu işlem otomatik gerçekleştirildiği için hata ayıklama ve giderme işlemleri daha kolay yapılıyor:

En güncel, güvenilir ve hızlı olan sürümü hangisi?
Türk Telekom için kullanmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

oyun oynarken ping falan olmayacak değil mi ?
Bunda da olmaz SplitWire-Turkey'de de olmaz. Bu amaç için geliştirildi ikisi de zaten.

Hocam opera gx kullaniyorum ne goodbye dpi nede bu posttaki yontem ise yaradi ej basta dns over https ile telefondan kullandigim ve calisan method olan adguard dnsyi kurucaktim ama ayarlair kaydettikten sonra dns kismi otomatik dchp olarak kaliyor ne yapmaliyim?

Hocam merhaba. Sorununuzu tam olarak anlayamadım ancak anladığım kadarı ile yardım edebilmem için öncelikle internet servis sağlyacınız ve Windows sürümünüzü öğrenmem gerekiyor. Bir de Opera GX ile alakasını anlayamadım Opera GX üzerinde mi tünelleme yapmak istiyorsunuz ?

Hayir ne batch nede hizmet sistemi calisiyor, operayi belki o bilgi lazim olur diye demistim hala auth invalid yani iss blokladi hatasini aliyorum ne yapsamda. Problem bu. Win11 en guncelini kullaniyorum bugun guncelledim. Turknet ise iss.

Hayir ne batch nede hizmet sistemi calisiyor, operayi belki o bilgi lazim olur diye demistim hala auth invalid yani iss blokladi hatasini aliyorum ne yapsamda. Problem bu. Win11 en guncelini kullaniyorum bugun guncelledim. Turknet ise iss.

Türknet kullanıcı iseniz, Discord ve Roblox'a erişebilmek için DPI bypass uygulaması kullanmanıza gerek yok. Windows ayarlarından DNS değişikliği yaparak erişim sağlayabilirsiniz.
  • 1. Yol:
    Ethernet kablosu ile bağlantı sağlıyorsanız:
    Başlat
    > Ayarlar > Ağ ve internet > Ethernet > DNS sunucu ataması > Düzenle > DNS ayarlarını yap (Aşağıdaki ekran görüntüsüyle aynı yapabilirsiniz) > Kaydet

Görsel Anlatım:

Wi-Fi ile bağlantı sağlıyorsanız:
    Başlat > Ayarlar > Ağ ve internet > Wi-Fi > Bağlı olduğunuz Wi-Fi ağı > DNS sunucu ataması > Düzenle > DNS ayarlarını yap (Aşağıdaki ekran görüntüsüyle aynı yapabilirsiniz) > Kaydet

Görsel Anlatım

• 2. Yol:
    Denetim Masası:

Başlat > Çalıştır > control.exe /name Microsoft.NetworkAndSharingCenter > Tamam yolunu izledikten sonra açılan pencerede sağ üst kısımda bağlı olduğunuz ağ (Ethernet ya da Wi-Fi ağı) mavi renk ile gösterilir. Bu yazının üzerine tıklayın ve daha sonra açılan küçük pencerede Özellikler seçeneğine tıklayın. Önünüze gelen ekranda Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğine tıklayıp tekrar sağ alttaki Özellikler butonuna basın. Açılan ekranda DNS ayarlarınızı yapıp Tamam'a basın.

Dosya Ekleri

• wifistep3.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 12

Hocam Norton antivirüs engelliyor çözümü yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…