Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:20 #1 İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı?
İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.762 Çözümler 180 Dün 19:22 #2 PC için GoodbyeDPI.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.133 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 19:23 #3 Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI.
Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.578 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:28 #4 Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... PC de GoodbyeDPI ile girersin. Telefon için: Rehber: Android cihazlarda DPI engelini kaldırmak
Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... PC de GoodbyeDPI ile girersin. Telefon için: Rehber: Android cihazlarda DPI engelini kaldırmak
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.901 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi Dün 19:31 #5 Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon için rootsuz Intra mevcut.
Zwesta dedi: İnternet hızında çok fazla düşme olmadan hem telefon hem bilgisayarda Discord'a girmek istiyorum. VPN'siz bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon için rootsuz Intra mevcut.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.802 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:40 #6 Bir sürü var.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:06 #7 xmatugfg dedi: Telefon için rootsuz Intra mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim işe yaradı.
xmatugfg dedi: Telefon için rootsuz Intra mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim işe yaradı.