Rehber Discord'a VPN'siz nasıl girilir?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• 1729542810654.png
    14 KB · Görüntüleme: 658
Son düzenleyen: Moderatör:

Yaptığınız rehberin katlarca detaylısı geçenlerde yapıldı kusura bakmayın konunuzu baltalıyorsam.

Hocam iyi güzelde bunun GitHub sayfası vs yok mu virüslü olup olmadığı hakkında nasıl bir garanti verebilirsiniz? GitHub sayfası olanda Rusya için zaten.

Teşekkürler.

Bir benzeri, daha işinize yarayacağını yaptım hocam. Bu konuda işe yaramayan olursa bir göz atabilir.
Geri yükleme noktası oluşturmaktan korkmayın, unutmayın. Eğer rehberde söylediğim turktelekom isimli olan çalışmıyorsa turktelekom hariç diğerlerini sıra sıra yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Bir tane çalıştırın, başarılı olmazsa diğerlerini, diğerlerini yapın.

Konunu çalıyor gibi görünüyorsam kusuruma bakma hocam. Gerçekten özür diliyorum ama rehber insanlar yararlansın diye açılıyor.

Attığın dosyanın virustotal linkini de ekle. Virüs olup olmadığını nerden bileceğim ?
Rehber açarken virüstotal dosyası istiyor moderatörler. Nasıl geçtiğini anlamadım.

İnternette önüme düştü deneyeyim dedim ve oldu direkt sizinle paylaştım hocam bakmadım açılan var mı diye.

İnternette önüme düştü deneyeyim dedim ve oldu direkt sizinle paylaştım hocam bakmadım açılan var mı diye.
Hocam tabi ki iyi yapmışsın, ben de önüme düştü denedikten 1 gün sonra açtım. Ben sadece daha detaylısı olduğunu, burası çalışmazsa onları denemeleri gerektiğini söyledim yoksa dediğim gibi açtığın konu tabi ki yararlı.

Şimdi fark ettim ben bu linki paylaşmadım hocam moderatörler değiştirmiş sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…