Çözüldü Discord'a VPN'siz nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

t4lhatil67

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 2024 , ryzen 9 8945 h , rtx 4070 140 w ,16 gb ddr5 5600 mhz
Discord'a nasıl VPN'siz giriş yapılır yardımcı olur musunuz?

Çözüm
GoodbyeDPI kullanabilirsiniz:
Benim GitHub hakkında bilgim yok içindeki programlar güvenilir mi oluyor bilgin var mı o konuda.

Github bir yazılım proje kütüphanesidir. Herkes kendi projelerini yükleyebilir. İlgili konuda bahsedilen uygulama Çağrı Taşkın tarafından modlanmış bir DPİ uygulamasıdır. Ben kullandım herhangi bir sorun çıkmadı ve sorun yaşayanda görülmedi.

PC için denetim masası> ağ ve paylaşım merkezi> sol menüde bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmını seçin. Daha sonra açılan ekrandan PC'ye bağladığınız cihazın üzerine sağ tık> özellikler seçin, açılan kısımda "internet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)'' seçeneğini bulun> özellikleri seçin, açılan ekranda alttaki kısımda aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretleyin ve oraya üstteki boşluğa 1.1.1.1 alttakine ise 1.0.0.1 yazarak bypass edebilirsiniz. Ben de TurkNet kullanıyorum bu şekilde bypass ediyorum, herhangi bir ping sorunu ile de karşılaşmadım. Bu anlattığım uygulama bazı ISS'lerde çalışmıyor onu da söyleyeyim ama deneyebilirsiniz yine de.

Ben burada yazılanları yaptım ve ekstra bir şey indirmeme gerek kalmadan Discord'a girebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…