Discord'a VPN'siz nasıl girilir?

Synioxq

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu başlıkta konular vardı, yarım saattir okuyorum ama hiçbir şey anlamadım. Basit ve çözüm odaklı şekilde anlatabilecek var mı, tabii girilebiliyorsa. Yapacağım ayarlar diğer uygulamalarımı etkilemeyecek şekilde Discord'a nasıl giriş yapabilirim? (telefondan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu başlıkta konular vardı, yarım saattir okuyorum ama hiçbir şey anlamadım. Basit ve çözüm odaklı şekilde anlatabilecek var mı, tabii girilebiliyorsa. Yapacağım ayarlar diğer uygulamalarımı etkilemeyecek şekilde Discord'a nasıl giriş yapabilirim? (telefondan.)

Açılmamış mıydı hocam.

GoodbyeDPI indir. Kurduktan sonra Denetim Masası-ağ ve internet-ağ ve paylaşım merkezi-solda bağdaştırıcı ayarlarına tıkla- eğer Ethernet ise yani yeşil tikleri olan internete sağ tıklayıp özellikler de. İnternet protokolü sürüm 4 kutusunu işaretle ve 2 kere tıkla. DNS ayarları yani açılan ekranda 2. şeyde kendin düzenle ve üstekine. 1.1.1.1 alttakine 1.0.0.1 yaz ve tamam de. GoodbyeDPI dosyasını zipten çıkar- klasöre gir ve eğer internetin Superonline ise superonline_alternative olanı sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır. Eğer Turkcell değilse turkey_dnsredir olana sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır. Şimdi Discord'a gir.

Açılmamış mıydı hocam.

Hocam e-Devlet'te ismi kaldırıldı BTK da hala engellenmiş vaziyette.

Mobil için paket manipülasyonu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı