Discord'a WARP 1.1.1.1 ile girilmiyor

Daha fazla  
WARP açıyorum 1.1.1.1 hali ile ama girilmiyor Discord'a. Süre sayıyor sadece.

warp artık çok önerilmiyor zaten, goodbyedpi turkiye kurmanızı öneririm. Hem vpn olmadan hemde internete yük bindirmeden erişim olmayan siteye girebiliyorsun.

warp artık çok önerilmiyor zaten, goodbyedpi turkiye kurmanızı öneririm. Hem vpn olmadan hemde internete yük bindirmeden erişim olmayan siteye girebiliyorsun.
Birader denedik demek ki çalışmıyor dpi. Warp ile arkadaşlarım giriyor burada reklam yapma çözüm sun çözüm.

ben bende yaptığım ve işe yarayan çözümü sundum kanka. Sende olmuyorsa yapmışsındır yanlış birşeyler.
Dostum bugün kaydolmuşsun siteye kuralları adam akıllı bilmiyorsun bile. Ben warp ile ilgili birşey sormuşum warp önerilmiyor artık kötüleşti goodbyedpi kullan diyorsun tüplü televizyon tamircisi gibi bir de yanlış yapmışsındır birşeyler falan diyorsun komedi filminden mi çıktın.

WARP çalışsa bile serverlara bile girilmiyor goodbye DPI çalışmıyorsa yapabileceğiniz en iyi şey VPN açmak.
kankacım serverlara girmek istediğimden bahsetmedim ki neden çalışmadığı ile ilgili bilgi verin rust oynuyorum rust oynarken nasıl vpn açayım.

Kankacım serverlara girmek istediğimden bahsetmedim ki neden çalışmadığı ile ilgili bilgi verin Rust oynuyorum Rust oynarken nasıl VPN açayım.

Goodbyepi turkey olmuyorsa düz goodbye DPI indir Discord'u açarken VPN aç goodbye DPI ıda aç sonrasında VPN'i kapat Discord'un açık kalması lazım eskiden böyle kullanıyordum WARP bazı kullanıcılarda Discord çalıştırmıyor nedenini bilmiyorum.

adam sana bir şey önermiş ne yükselmişsin çocuğa warp girmiyorsa girmiyordur başka vpn kullan
Sorun bir tek bende var bunun için yardımcı olması gerekirken mesaj kasmak için yok warp artık kötü goodbyedpi kullan diyor. Warp hala etkili ayrıca.

goodbyedpi olmadığı için turkey versiyonu çıktı ya hani dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…