Discord'a WARP ve GoodbyeDPI'siz nasıl girilir?

• Konuyu başlatan RQZS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 992

RQZS

Decapat
Daha fazla  
WARP ile Discord'a girebiliyorum ama internetim çok iyi olmadığı için pingim bayağı artıyor. GoodbyeDPI ile girmek istedim fakat çalışmadı Superonline'da kullanmıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
WARP ile Discord'a girebiliyorum ama internetim çok iyi olmadığı için pingim bayağı artıyor. GoodbyeDPI ile girmek istedim fakat çalışmadı Superonline'da kullanmıyorum. Ne yapmalıyım?

Girebileceğinizi düşünmüyorum DNS değiştirin belki olur.

Proton VPN deneyebilirsiniz lakin webde ses kanallarına girilemiyor bende.

GoodbyeDPI ayarlarını kurcalarsanız çalışır muhtemelen bazen birkaç sayıyı değiştirince çalışıyormuş.

GoodbyeDPI ile girebilirsiniz. Yapamadıysanız WARP ile girip bana Discord'dan ulaşın yardımcı olayım. Cosmosxox.

Neyi değiştirmeliyim?

Yolladım.
Goodbyedpi turkey halini deneyin. Superonline özel ayarı var.

Başka türlüde giremezsin yani VPN ve DNS olmadan nasıl girerim diyorsunuz.
(Edge tarayıcı da güvenli ağ diye bir ayar var oraya discord'un adresini ekleyin öyle açılıyor ama tarayıcı da ne kadar işlevli olur bilmem)

Son düzenleme:
Chrome VPN ile giriyorum VPN ismi veevpn bazen atıyor ama üllke değiştirip site yeniliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı