WARP ile Discord'a girebiliyorum ama internetim çok iyi olmadığı için pingim bayağı artıyor. GoodbyeDPI ile girmek istedim fakat çalışmadı Superonline'da kullanmıyorum. Ne yapmalıyım?
WARP ile Discord'a girebiliyorum ama internetim çok iyi olmadığı için pingim bayağı artıyor. GoodbyeDPI ile girmek istedim fakat çalışmadı Superonline'da kullanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Arkadaş denemiştir diye düşünüyorum.Proton VPN deneyebilirsiniz lakin webde ses kanallarına girilemiyor bende.
GoodbyeDPI ayarlarını kurcalarsanız çalışır muhtemelen bazen birkaç sayıyı değiştirince çalışıyormuş.
GoodbyeDPI ile girebilirsiniz. Yapamadıysanız WARP ile girip bana Discord'dan ulaşın yardımcı olayım. Cosmosxox.
Goodbyedpi turkey halini deneyin. Superonline özel ayarı var.Neyi değiştirmeliyim?
Yolladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.