Discord'a erişim engeli geldiğinde ben DNS'i değiştirip Wi-Fi ile Discord'a girebilmiştim ondan sonraki gün Ethernet kablom kargodan geldi ve kabloyu taktım. Gene Discord'a girebiliyordum biraz zaman geçti ve Windows'a bir güncelleme geldi ve o güncellemeyi yükledim (hangi güncelleme olduğunu hatırlamıyorum). Güncelleme yüklenince Discord'a giremedim ama Ethernet kablosunu çıkarınca girebilmiştim kısaca Wi-Fi ile Discord'a girebilirken Ethernet kablosu ile giremiyorum fakat hala chrome üzerinden discord a girebiliyorum ve bugün pc yi bakım götürdüm getirince hep girdiğim sitelere girememeye başladım. (Windows 11, 3050 Ti laptop GPU, Intel i5 11.nesil)
Discord'a erişim engeli geldiğinde ben DNS'i değiştirip Wi-Fi ile Discord'a girebilmiştim ondan sonraki gün Ethernet kablom kargodan geldi ve kabloyu taktım. Gene Discord'a girebiliyordum biraz zaman geçti ve Windows'a bir güncelleme geldi ve o güncellemeyi yükledim (hangi güncelleme olduğunu hatırlamıyorum). Güncelleme yüklenince Discord'a giremedim ama Ethernet kablosunu çıkarınca girebilmiştim kısaca Wi-Fi ile Discord'a girebilirken Ethernet kablosu ile giremiyorum.
Goodbydpi kullanabilirsiniz daha iyi bence. Ayrica arkadaşın da dediği gibi wifi ile ethernetin DNS ayarları farklı oluyor tekrar bi kontrol edin bence.
Goodbydpi kullanabilirsiniz daha iyi bence. Ayrica arkadaşın da dediği gibi Wi-Fi ile Ethernet'in DNS ayarları farklı oluyor tekrar bir kontrol edin bence.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...