Şöyle diyeyim; 13 yaş altı olarak belirt misiniz falan diyor bende fakat 14 yaşındayım. Kimliğimde vesika olmadığı için hem kimliğimi hem öğrenci kartımı (vesikalı) hem de Discord kullanıcımı ve selfie gönderdim. 2 gün oldu fakat cevap gelmedi.
Şöyle diyeyim; 13 yaş altı olarak belirt misiniz falan diyor bende fakat 14 yaşındayım. Kimliğimde vesika olmadığı için hem kimliğimi hem öğrenci kartımı (vesikalı) hem de Discord kullanıcımı ve selfie gönderdim. 2 gün oldu fakat cevap gelmedi.
İyi bir karar olmuş. Discord ve sunucu ortamıyla kurulan arkadaşlıklarla üst düzey iğrençlikler yaşanıyor. Yaşınız daha küçük, hemde kızsanız baya doğru bir karar verilmiş ban için.
Basit matematik sorularını da cevaplama, 13 veya altında bir değer çıkacak bir matematik sorusu sorup bir iki gün sonra yaşın kaç diye değiştirip öyle de banlatıyorlar.
Bence Discord kullanmak için kullanma yaşı biraz daha artmalı. En kötü, Türkiye için. Sorunuz için ise 1 hafta bekleyin en az erken dönüş yapmamaları normal.