Şimdi ben başka bir sunucuya 2 adet takviye yapmak istiyorum fakat 2 adet takviye 83,93 TL tutuyor. Yanda da diğer seçenek olarak da "2 adet ücretsiz takviye ile Nitro" var. Yani ben ona tıklayıp Nitro'yu alınca direk o sunucuya 2 adet takviye yapabilecek miyim? Nasıl yapacağım. Biri bana şu konuyu adamakıllı anlatabilir mi?
Şimdi ben başka bir sunucuya 2 adet takviye yapmak istiyorum fakat 2 adet takviye 83,93 TL tutuyor. Yanda da diğer seçenek olarak da "2 adet ücretsiz takviye ile Nitro" var. Yani ben ona tıklayıp Nitro'yu alınca direk o sunucuya 2 adet takviye yapabilecek miyim? Nasıl yapacağım. Biri bana şu konuyu adamakıllı anlatabilir mi?
Direkt olarak takviye almak aşırı saçma. 2 adet takviye 83,93 TL, Eğer Discord Nitro alınırsa Discord Nitro 26,99 TL ve ücretsiz 2 takviye veriliyor. 2 takviye alacağınıza nitronuz yoksa Discord Nitro alın 26,99 TL'ye.
Orada da belirtilen şey Discord Nitro ile 2 ücretsiz takviye verildiği.
Direkt olarak takviye almak aşırı saçma. 2 adet takviye 83,93 TL, eğer Discord Nitro alınırsa Discord Nitro 26,99 TL ve ücretsiz 2 takviye veriliyor. 2 takviye alacağınıza nitronuz yoksa Discord Nitro alın 26,99 TL'ye.
Orada da belirtilen şey Discord Nitro ile 2 ücretsiz takviye verildiği.
Bu sunucuya takviye yap dediğinde direk takviye yapıcaksın bi tane daha basmak istersen yine bastığında yine takviye yapmış olacaksın 2 takviyenin 1 ini farklı 1 ini farklı bir sunucuya basabiliyorsun o senin kararın sonra başka sunucuya taşımak istersen de ayarlardan sunucu takviyesine basıp üç noktaya tıklayıp takviyeyi aktar dersen aktarır.
Bu sunucuya takviye yap dediğinde direk takviye yapıcaksın bi tane daha basmak istersen yine bastığında yine takviye yapmış olacaksın 2 takviyenin 1 ini farklı 1 ini farklı bir sunucuya basabiliyorsun o senin kararın sonra başka sunucuya taşımak istersen de ayarlardan sunucu takviyesine basıp üç noktaya tıklayıp takviyeyi aktar dersen aktarır. Eki Görüntüle 1776818