Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #11 ShiedaKaynn15 dedi: Ben olsam sorgulamazdım kalsın derdim ama aklınızda soru işareti varsa Discord destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Zaten kalması için sordum eğer forumu açmasaydım büyük ihtimal Boost'u bastıktan sonra rozet giderdi.
ShiedaKaynn15 dedi: Ben olsam sorgulamazdım kalsın derdim ama aklınızda soru işareti varsa Discord destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Zaten kalması için sordum eğer forumu açmasaydım büyük ihtimal Boost'u bastıktan sonra rozet giderdi.
Ozaanw Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #12 Ruzg dedi: Zaten kalması için sordum eğer forumu açmasaydım büyük ihtimal Boost'u bastıktan sonra rozet giderdi. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra bir soruyorum ama bende de aynı 1 yıldır basmıyorum ama rozet devam ediyor ne yaptınız siz?
Ruzg dedi: Zaten kalması için sordum eğer forumu açmasaydım büyük ihtimal Boost'u bastıktan sonra rozet giderdi. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman sonra bir soruyorum ama bende de aynı 1 yıldır basmıyorum ama rozet devam ediyor ne yaptınız siz?
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #13 Ozaanw dedi: Uzun zaman sonra bir soruyorum ama bende de aynı 1 yıldır basmıyorum ama rozet devam ediyor ne yaptınız siz? Genişletmek için tıkla... Burada söylemek yasak mı bilmiyorum ama hesabı sattım hala arkadaş ekli ve rozeti duruyor.
Ozaanw dedi: Uzun zaman sonra bir soruyorum ama bende de aynı 1 yıldır basmıyorum ama rozet devam ediyor ne yaptınız siz? Genişletmek için tıkla... Burada söylemek yasak mı bilmiyorum ama hesabı sattım hala arkadaş ekli ve rozeti duruyor.
Ozaanw Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #14 Ruzg dedi: Burada söylemek yasak mı bilmiyorum ama hesabı sattım hala arkadaş ekli ve rozeti duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende bıraktım hesabı köşede hala ay ay birikiyor gözüküyor. Para ihtiyacım olursa satacağım veya 24 ay olunca satacağım sanırım
Ruzg dedi: Burada söylemek yasak mı bilmiyorum ama hesabı sattım hala arkadaş ekli ve rozeti duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende bıraktım hesabı köşede hala ay ay birikiyor gözüküyor. Para ihtiyacım olursa satacağım veya 24 ay olunca satacağım sanırım