R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.938 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #1 İnternetim kötü değil, Speedtest sonucumda kötü değil fakat şu anda Discord'da 3K pingim var. Oyunda ise 24 pingim var. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
İnternetim kötü değil, Speedtest sonucumda kötü değil fakat şu anda Discord'da 3K pingim var. Oyunda ise 24 pingim var. Nasıl çözerim?
Çözüm nysa 18 Aralık 2022 rafetsunal dedi: O bölge otomatikte. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur.
rafetsunal dedi: O bölge otomatikte. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.938 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #11 nysa dedi: İlk başta ses kanalının ayarlarına girinEki Görüntüle 1606643 ondan sonra aşağı tarafa indiğinizde "bölgeyi geçersiz kılma" ayarını bulup otomatike alın. @rafetsunal Eki Görüntüle 1606646 Genişletmek için tıkla... O bölge otomatikte. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
nysa dedi: İlk başta ses kanalının ayarlarına girinEki Görüntüle 1606643 ondan sonra aşağı tarafa indiğinizde "bölgeyi geçersiz kılma" ayarını bulup otomatike alın. @rafetsunal Eki Görüntüle 1606646 Genişletmek için tıkla... O bölge otomatikte.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #12 rafetsunal dedi: O bölge otomatikte. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur. Artı 0 Eksi Çözüm
rafetsunal dedi: O bölge otomatikte. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.938 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #13 nysa dedi: Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur. Genişletmek için tıkla... Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa rafetsunal dedi: Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa Genişletmek için tıkla... Böyle mi kalsın yoksa ileride otomatiğe çekimmi. Artı 0 Eksi
nysa dedi: Başka bir sunucuya almayı deneyebilir misiniz? Herhangi biri olur. Genişletmek için tıkla... Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa rafetsunal dedi: Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa Genişletmek için tıkla... Böyle mi kalsın yoksa ileride otomatiğe çekimmi.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #14 rafetsunal dedi: Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa Böyle mi kalsın yoksa ileride otomatiğe çekimmi. Genişletmek için tıkla... 2-3 saatte bir tekrar otomatiğe alıp bakın düzelmiş mi diye genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bende de böyle şu an. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Olur deneyeyim. Rusya yaptım 175'e düştü @nysa Böyle mi kalsın yoksa ileride otomatiğe çekimmi. Genişletmek için tıkla... 2-3 saatte bir tekrar otomatiğe alıp bakın düzelmiş mi diye genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bende de böyle şu an.
FlosyPasha Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 5 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus Prime B550M A CSM XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz Asus TUF 3070 OC V2 8G Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD XPG Valor Air 600w 80+ Bronze ID Cooling SE214XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #15 nysa dedi: Bende de bu sorun olmuştu, bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer konuya bakar mısınız? Artı 0 Eksi
nysa dedi: Bende de bu sorun olmuştu, bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer konuya bakar mısınız?
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.938 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #16 nysa dedi: 2-3 saatte bir tekrar otomatiğe alıp bakın düzelmiş mi diye genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bende de böyle şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu bölge değiştirme önerisi verdiğiniz yanıtı çözüm olarak nasıl işaretlerim? Artı 0 Eksi
nysa dedi: 2-3 saatte bir tekrar otomatiğe alıp bakın düzelmiş mi diye genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bende de böyle şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu bölge değiştirme önerisi verdiğiniz yanıtı çözüm olarak nasıl işaretlerim?
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #17 rafetsunal dedi: Teşekkürler şu bölge değiştirme önerisi verdiğiniz yanıtı çözüm olarak nasıl işaretlerim? Genişletmek için tıkla... Konuyu soru kategorisinde açmadığınız için çözüm olarak işaretlenmiyor. Silinen üye dedi: Hocam diğer konuya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Siz bakabilir misiniz? Ben yanıt vermiştim zaten. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Teşekkürler şu bölge değiştirme önerisi verdiğiniz yanıtı çözüm olarak nasıl işaretlerim? Genişletmek için tıkla... Konuyu soru kategorisinde açmadığınız için çözüm olarak işaretlenmiyor. Silinen üye dedi: Hocam diğer konuya bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Siz bakabilir misiniz? Ben yanıt vermiştim zaten.
KS KS R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.938 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Aralık 2022 #18 nysa dedi: Konuyu soru kategorisinde açmadığınız için çözüm olarak işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
nysa dedi: Konuyu soru kategorisinde açmadığınız için çözüm olarak işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yardımınız için teşekkürler.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #19 rafetsunal dedi: O zaman yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. rafetsunal dedi: O zaman yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi biraz baktım, mesajı raporlayıp "Diğer" kategorisini tikleyip açıklama yerine çözüm yazıp gönderirseniz oluyormuş galiba. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: O zaman yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. rafetsunal dedi: O zaman yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi biraz baktım, mesajı raporlayıp "Diğer" kategorisini tikleyip açıklama yerine çözüm yazıp gönderirseniz oluyormuş galiba.