Esseyr06 Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Belki aranızda yapanlar bilmiyorum çoğunlukla yabancılar da gördüm yardım için buraya yazdım. Yapan Türkler vardır diye. Arkadaşlar sınır 4 evet ama bazı sunucular 6'ya kadar yapabilmiş. Nasıl yapabilirim bir tekniği var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2025
Belki aranızda yapanlar bilmiyorum çoğunlukla yabancılar da gördüm yardım için buraya yazdım. Yapan Türkler vardır diye. Arkadaşlar sınır 4 evet ama bazı sunucular 6'ya kadar yapabilmiş. Nasıl yapabilirim bir tekniği var mı?
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 29 Mayıs 2025 #2 Özel karakterler vs. kullanarak bunu yapıyorlar onun dışında "CLAN" "CLANNN" olmaz. Aşağıda isimleri mevcut dilersen kopyala yapıştır yaparak deneyebilirsin: Klan Etiketleri
Özel karakterler vs. kullanarak bunu yapıyorlar onun dışında "CLAN" "CLANNN" olmaz. Aşağıda isimleri mevcut dilersen kopyala yapıştır yaparak deneyebilirsin: Klan Etiketleri