Yazık, çok yazıkDiscord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan isim ve kod ile davet ediliyor. Ardından Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan alınıyor. Bu kadar basit lütfen bilmediğiniz konulara bişey yazmayınız. İyi forumlar.
bu video yardımcı olabilir.
Kanka arkadaşım beni davet edecek diyorum bilginiz yoksa atmayın nasıl edecek diye soruyorum.
Alınıyor.Davet edilerek rozet alamazsınız.
Davetle rozet alma gibi bir şey yok. Nereden gördünüz, kim söyledi? Kaynak gösterin de biraz da olsa inanalım.Alınıyor.
İnsanlar böyle satışını yapıyor tanıdıklarım var yönetici ekibine davet ediliyormuş.Davetle rozet alma gibi bir şey yok. Nereden gördünüz, kim söyledi? Kaynak gösterin de biraz da olsa inanalım.
İnsanlar böyle satışını yapıyor tanıdıklarım var yönetici ekibine davet ediliyormuş.
Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan isim ve kod ile davet ediliyor. Ardından Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan alınıyor. Bu kadar basit lütfen bilmediğiniz konulara bişey yazmayınız. İyi forumlar.
Discord'un resmi kaynakları bile böyle bir şeyden söz etmiyor. Sadece bir davetle "Aktif Geliştirici Rozeti" almak çok gülünç olurdu.
Satışını yapıyor dediğiniz kişiler bot yapıp o botlar sayesinde rozeti almak için başvuruda bulunuyordur.
Yazık, çok yazıkDiscord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan isim ve kod ile davet ediliyor. Ardından Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers burdan alınıyor. Bu kadar basit lütfen bilmediğiniz konulara bişey yazmayınız. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.