3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Mart 2022 #1 Korkuyorum ne yapmam lazım? Adam bildiğin hiçbir şey yapmama rağmen adresimi buldu. Ne yapabilir adresimle? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Korkuyorum ne yapmam lazım? Adam bildiğin hiçbir şey yapmama rağmen adresimi buldu. Ne yapabilir adresimle?
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Çok geç olmadan konuyu mahkemeye taşı bence.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Mart 2022 #3 Kl_as dedi: Çok geç olmadan konuyu mahkemeye taşı bence. Genişletmek için tıkla... Reşit değilim. Dediler şimdi senin Adresini bulcam dedi. İzmirde oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu?
Kl_as dedi: Çok geç olmadan konuyu mahkemeye taşı bence. Genişletmek için tıkla... Reşit değilim. Dediler şimdi senin Adresini bulcam dedi. İzmirde oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu?
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 23 Mart 2022 #4 342524 dedi: Korkuyorum ne yapmam lazım? Adam bildiğin hiçbir şey yapmama rağmen adresimi buldu. Ne yapabilir adresimle? Genişletmek için tıkla... Bu bir suç hızlıca mahkemeye falan taşı ama Discord'dan nasıl buldu analamadım korumaya al olmazsa polise bile haber verebilirsin siber suçtur bu da.
342524 dedi: Korkuyorum ne yapmam lazım? Adam bildiğin hiçbir şey yapmama rağmen adresimi buldu. Ne yapabilir adresimle? Genişletmek için tıkla... Bu bir suç hızlıca mahkemeye falan taşı ama Discord'dan nasıl buldu analamadım korumaya al olmazsa polise bile haber verebilirsin siber suçtur bu da.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #5 342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadıysan ya Discord'a sızdı ya da atıp tutuyor.
342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadıysan ya Discord'a sızdı ya da atıp tutuyor.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 23 Mart 2022 #6 342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin Adresini bulcam dedi. İzmirde oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam açık adresinizi biliyorlar mı? Sadece yaşadığınız ili mi söylediler?
342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin Adresini bulcam dedi. İzmirde oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam açık adresinizi biliyorlar mı? Sadece yaşadığınız ili mi söylediler?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Mart 2022 #7 Playstor dedi: Bu bir suç hızlıca mahkemeye falan taşı ama Discord'dan nasıl buldu analamadım korumaya al olmazsa polise bile haber verebilirsin siber suçtur bu da. Genişletmek için tıkla... Tam olmayabilir İzmir'de oturuyorsun dedi sadece. Sonra çıktım zaten. Elimde kanıtta yok aileme söylesem beni öldürürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Playstor dedi: Bu bir suç hızlıca mahkemeye falan taşı ama Discord'dan nasıl buldu analamadım korumaya al olmazsa polise bile haber verebilirsin siber suçtur bu da. Genişletmek için tıkla... Tam olmayabilir İzmir'de oturuyorsun dedi sadece. Sonra çıktım zaten. Elimde kanıtta yok aileme söylesem beni öldürürler.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 23 Mart 2022 #8 342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Nickinde İzmir plakası falan mı var.
342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Nickinde İzmir plakası falan mı var.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #9 342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Ve IP adresi bulunarak adres bulunuyor diye biliyorum ama IP adresi için linke tıklatmalı ya da Discord'a sızmalı 2'sinden biri.
342524 dedi: Reşit değilim. Dediler şimdi senin adresini bulcam dedi. İzmir'de oturuyosun dediği anda çıktım zaten. Nasıl yapıyorlar bunu? Genişletmek için tıkla... Ve IP adresi bulunarak adres bulunuyor diye biliyorum ama IP adresi için linke tıklatmalı ya da Discord'a sızmalı 2'sinden biri.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Mart 2022 #10 Alpha Frozen dedi: Hocam açık adresinizi biliyorlar mı? Sadece yaşadığınız ili mi söylediler? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonra hızlıca çıktım. Şey dediler izmirde oturuyormuş bekleyin bulucam dediler. Playstor dedi: Nickinde İzmir plakası falan mı var. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı nickim. Adalın serverinde oldu. Kl_as dedi: Ve IP adresi bulunarak adres bulunuyor diye biliyorum ama IP adresi için linke tıklatmalı ya da Discord'a sızmalı 2'sinden biri. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeye tıklamadım. Hiç bir şey yapmadım.
Alpha Frozen dedi: Hocam açık adresinizi biliyorlar mı? Sadece yaşadığınız ili mi söylediler? Genişletmek için tıkla... Evet. Sonra hızlıca çıktım. Şey dediler izmirde oturuyormuş bekleyin bulucam dediler. Playstor dedi: Nickinde İzmir plakası falan mı var. Genişletmek için tıkla... Hayır aynı nickim. Adalın serverinde oldu. Kl_as dedi: Ve IP adresi bulunarak adres bulunuyor diye biliyorum ama IP adresi için linke tıklatmalı ya da Discord'a sızmalı 2'sinden biri. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeye tıklamadım. Hiç bir şey yapmadım.