cappybaramann Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Discord'da fotoğraf ve videolar atarken bayağı bir bekliyor ses gitmiyor mikrofonda bir sıkıntı yok ama anlamadım yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar Discord'da fotoğraf ve videolar atarken bayağı bir bekliyor ses gitmiyor mikrofonda bir sıkıntı yok ama anlamadım yardım edebilir misiniz?
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 cappybaramann dedi: Arkadaşlar Discord'da fotoğraf ve videolar atarken bayağı bir bekliyor ses gitmiyor mikrofonda bir sıkıntı yok ama anlamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mobil mi masaüstü mü?
cappybaramann dedi: Arkadaşlar Discord'da fotoğraf ve videolar atarken bayağı bir bekliyor ses gitmiyor mikrofonda bir sıkıntı yok ama anlamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mobil mi masaüstü mü?
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #3 En basit yöntem sil yükle yapmayı dene, olmadı görev yöneticisinden Discord önceliğini yüksek yap. Bunlarda olmadıya sisteminle kaynaklı bir şey olabilir. Belki Ramin yetmiyor olabilir.
En basit yöntem sil yükle yapmayı dene, olmadı görev yöneticisinden Discord önceliğini yüksek yap. Bunlarda olmadıya sisteminle kaynaklı bir şey olabilir. Belki Ramin yetmiyor olabilir.
cappybaramann Femtopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 TheLunar dedi: Mobil mi masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü, daha doğrusu laptop
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #5 cappybaramann dedi: Masaüstü, daha doğrusu laptop Genişletmek için tıkla... Laptop ise belki dosya aktarılırken ısınıyor olabilir.
cappybaramann dedi: Masaüstü, daha doğrusu laptop Genişletmek için tıkla... Laptop ise belki dosya aktarılırken ısınıyor olabilir.