Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 12 Nisan 2022 #1 Merhaba. Discord'da kendi sunucumda arkadaşlarımla eğlenmek için anket açmak istiyorum. Böyle bir seçenek var mı?
Merhaba. Discord'da kendi sunucumda arkadaşlarımla eğlenmek için anket açmak istiyorum. Böyle bir seçenek var mı?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 12 Nisan 2022 #2 Mesaja tepki ekleyerek yapabilirsiniz.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 12 Nisan 2022 #3 radaschumi dedi: Mesaja tepki ekleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin.
radaschumi dedi: Mesaja tepki ekleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 12 Nisan 2022 #4 Agresifrhyme dedi: Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane tepki ekleyin CS:GO seçenler emojisine basar LoL isteyenler emojisine basar. Tepki ekleme dışında seçenek yok hocam.
Agresifrhyme dedi: Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane tepki ekleyin CS:GO seçenler emojisine basar LoL isteyenler emojisine basar. Tepki ekleme dışında seçenek yok hocam.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 715 Çözümler 2 Yer Denizli 12 Nisan 2022 #5 Agresifrhyme dedi: Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin. Genişletmek için tıkla... Yazı olarak değil fakat sunucuya emoji ekleyebiliyor olmanız lazım oradan istediğiniz emojiyi ekleyebilirsiniz. Örneğin CS:GO ve League Of Legends oyunlarının emojisini ekleyebilirsiniz.
Agresifrhyme dedi: Sağ olun hocam fakat böyle yazı olarak açmak istiyorum örneğin ben CS:GO isterken diğeri LoL yazısına basabilsin. Genişletmek için tıkla... Yazı olarak değil fakat sunucuya emoji ekleyebiliyor olmanız lazım oradan istediğiniz emojiyi ekleyebilirsiniz. Örneğin CS:GO ve League Of Legends oyunlarının emojisini ekleyebilirsiniz.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 Discord'da sunucuya eklenebilen erensibot var onunla butona tıklayarak yapabilirsiniz.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 12 Nisan 2022 #7 OmerBertug dedi: Discord'da sunucuya eklenebilen erensibot var onunla butona tıklayarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bot eklemeye gerek yok kendiniz de mesaja tepki ekleyebilirsiniz.
OmerBertug dedi: Discord'da sunucuya eklenebilen erensibot var onunla butona tıklayarak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bot eklemeye gerek yok kendiniz de mesaja tepki ekleyebilirsiniz.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #8 radaschumi dedi: Bot eklemeye gerek yok kendiniz de mesaja tepki ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tepki eklemek istemediği için dedim.
radaschumi dedi: Bot eklemeye gerek yok kendiniz de mesaja tepki ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tepki eklemek istemediği için dedim.