ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #1 Discord'da arkadaş olmayan kişilere çevrimdışı görünme işlemini hangi ayarla yapacağım?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 Plunginle falan yapılır anca kendi içerisinde olan bir özellik yok diye biliyorum.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 ahmet_kıran dedi: Discord'da arkadaş olmayan kişilere çevrimdışı görünme işlemini hangi ayarla yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yalnızca arkadaş olmayan kişiler için sanırım bu özellik yok direk silebilirsiniz.
ahmet_kıran dedi: Discord'da arkadaş olmayan kişilere çevrimdışı görünme işlemini hangi ayarla yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yalnızca arkadaş olmayan kişiler için sanırım bu özellik yok direk silebilirsiniz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #4 ORBİTRON dedi: Yalnızca arkadaş olmayan kişiler için sanırım bu özellik yok direk silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım?
ORBİTRON dedi: Yalnızca arkadaş olmayan kişiler için sanırım bu özellik yok direk silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 ahmet_kıran dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... Discord'a kendinizi çevrim dışı alabiliyorsunuz ancak arkadaş olmayan kişiler için böyle bir filtrelme özelliği yok.
ahmet_kıran dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... Discord'a kendinizi çevrim dışı alabiliyorsunuz ancak arkadaş olmayan kişiler için böyle bir filtrelme özelliği yok.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #6 ORBİTRON dedi: Discord'a kendinizi çevrim dışı alabiliyorsunuz ancak arkadaş olmayan kişiler için böyle bir filtrelme özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam vardı ama hatırlıyorum.
ORBİTRON dedi: Discord'a kendinizi çevrim dışı alabiliyorsunuz ancak arkadaş olmayan kişiler için böyle bir filtrelme özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Hocam vardı ama hatırlıyorum.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 ahmet_kıran dedi: Hocam vardı ama hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi görünmeze alırsanız herkese çevrim dışı olursunuz bununla karıştırıyor olabilir misiniz? Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam konuyu takibi bırakıyorum bilginiz olsun.
ahmet_kıran dedi: Hocam vardı ama hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinizi görünmeze alırsanız herkese çevrim dışı olursunuz bununla karıştırıyor olabilir misiniz? Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam konuyu takibi bırakıyorum bilginiz olsun.