Kays26 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 30 Ağustos 2022 #2 Kays26 dedi: Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşının sesini sadece sen mi duyamıyorsun kimse mi duyamıyor?
Kays26 dedi: Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşının sesini sadece sen mi duyamıyorsun kimse mi duyamıyor?
B balikadamn Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 37 30 Ağustos 2022 #3 sağ tık yapıp sustur yapmadıgına emin misin çünkü bi ara yaşamıştım :d
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #4 Kays26 dedi: Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çıkış aygıtını kontrol edin.
Kays26 dedi: Discord'da arkadaşımın sesini duyamıyorum. Hiçbir şekilde mutelu değil. Nedeni nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çıkış aygıtını kontrol edin.