D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ağustos 2021 #11 hadwiger dedi: Benim fotoğrafımdaki personelin yüzü gizlilik için blurlu. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Anladım ama öyle değil mesela komando Discord'da kullanmaksuç mu abimin fotoğrafını koyacağım mesela.
hadwiger dedi: Benim fotoğrafımdaki personelin yüzü gizlilik için blurlu. Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Anladım ama öyle değil mesela komando Discord'da kullanmaksuç mu abimin fotoğrafını koyacağım mesela.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Ağustos 2021 #12 DarkLife dedi: Anladım ama öyle değil mesela komando Discord'da kullanmaksuç mu abimin fotoğrafını koyacağım mesela. Genişletmek için tıkla... Suç olduğunu sanmıyorum.
DarkLife dedi: Anladım ama öyle değil mesela komando Discord'da kullanmaksuç mu abimin fotoğrafını koyacağım mesela. Genişletmek için tıkla... Suç olduğunu sanmıyorum.
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ağustos 2021 #13 Tamam.