peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Farkli hesap ama ayni kart olacak. Olabiliyor mu yoksa 60 TL bosa mi gitti?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.831 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #2 peps dedi: Farkli hesap ama ayni kart olacak. Olabiliyor mu yoksa 60 TL bosa mi gitti? Genişletmek için tıkla... Olabilir farklı hesap sonuçta.
peps dedi: Farkli hesap ama ayni kart olacak. Olabiliyor mu yoksa 60 TL bosa mi gitti? Genişletmek için tıkla... Olabilir farklı hesap sonuçta.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 crqdles dedi: Olabilir farklı hesap sonuçta. Genişletmek için tıkla... GPT'ye sordum olmuyor dedi, ama Papara'da sanal kart acip almak mumkunmus oyle yapacagim.
crqdles dedi: Olabilir farklı hesap sonuçta. Genişletmek için tıkla... GPT'ye sordum olmuyor dedi, ama Papara'da sanal kart acip almak mumkunmus oyle yapacagim.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.831 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 peps dedi: GPT'ye sordum olmuyor dedi, ama Papara'da sanal kart acip almak mumkunmus oyle yapacagim. Genişletmek için tıkla... İlk defa olmadığını sizden duyuyorum...
peps dedi: GPT'ye sordum olmuyor dedi, ama Papara'da sanal kart acip almak mumkunmus oyle yapacagim. Genişletmek için tıkla... İlk defa olmadığını sizden duyuyorum...
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #5 crqdles dedi: İlk defa olmadığını sizden duyuyorum... Genişletmek için tıkla... Bana guvenme bende GPT'den duydum sonucta olabilir yani.
crqdles dedi: İlk defa olmadığını sizden duyuyorum... Genişletmek için tıkla... Bana guvenme bende GPT'den duydum sonucta olabilir yani.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.831 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #6 peps dedi: Bana guvenme bende GPT'den duydum sonucta olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Aynı hesapta zaten kullanamıyorsun. (kartı değil promosyonu)
peps dedi: Bana guvenme bende GPT'den duydum sonucta olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Aynı hesapta zaten kullanamıyorsun. (kartı değil promosyonu)
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #7 crqdles dedi: Aynı hesapta zaten kullanamıyorsun. (kartı değil promosyonu) Genişletmek için tıkla... Yok, farkli hesapta farkli promosyon fakat ayni karti kastettim.
crqdles dedi: Aynı hesapta zaten kullanamıyorsun. (kartı değil promosyonu) Genişletmek için tıkla... Yok, farkli hesapta farkli promosyon fakat ayni karti kastettim.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.831 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #8 peps dedi: Yok, farkli hesapta farkli promosyon fakat ayni karti kastettim. Genişletmek için tıkla... Bunda bir sorun olmaz.
peps dedi: Yok, farkli hesapta farkli promosyon fakat ayni karti kastettim. Genişletmek için tıkla... Bunda bir sorun olmaz.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 29 Mayıs 2025 #9 Farklı hesaplardan aynı kart üzerinden promo kullanılabilir; bunda sorun yok, denendi ve onaylandı.