Discord'da başkalarına giden video sesi nasıl önlenir?

Devolve

Hectopat
Selamlar, Discord'da arkadaşlarımla konuşurken izlediğim videonun veya dinlediğim şarkının sesi arkadaşlarıma gidiyor ve ben gitmesini istemiyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?

Kulaklık ve mikrofon: Corsair HS35.

Mikrofon ayarlarından düzeyi kısmanız lazım.

Selamlar, Discord'da arkadaşlarımla konuşurken izlediğim videonun veya dinlediğim şarkının sesi arkadaşlarıma gidiyor ve ben gitmesini istemiyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?

Kulaklık ve mikrofon: Corsair HS35.
Sorun bende de mevcut ne yaptıysam düzelmedi ,kulaklığım farklı ama, yok akustik eko iptali falan tek yol Windows ses düzeyini 20 30 falan yapmak .

Tam olarak hangi ayar hocam?
Şuan bilgisayarda değilim nasıl anlatsam. Windows aramaya ses yaz tıkla ona. Oraları karıştır mikrofonu bulursun. Yüzde ayarlama yeri var %10'a felan indir deneye deneye bulman lazım doğru ayarı.

Şuan bilgisayarda değilim nasıl anlatsam. Windows aramaya ses yaz tıkla ona. Oraları karıştır mikrofonu bulursun. Yüzde ayarlama yeri var %10'a felan indir deneye deneye bulman lazım doğru ayarı.
Hocam benim duyduğum ses azalıyor.

Sen hoparlörü kapattın o zaman.
Mikrofon bölümüne gelmen lazım.
Hocam mikrofon kısmında bir şeyi kontrol edemiyorum. Gelişmiş ses seçenekleri kısmından uygulamaya göre ayarlanıyor bir de ana ses var. Oradan yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…