Discord'da bedava 1 ay Nitro kullanmaya başla diye bir seçenek var

Makaleler
12
Yer
Paradis
Merhaba, bügün yine klasik olarak Discord'u açtım Nitro kısmında bildirim vardı tıkladım. Şöyle bir şey çıktı.

Böyle bir şey çıktı ama almaktan emin değilim kredi kartı falan istiyor. Bir de orada yıllık veya aylık diye seçenekler var. Oradan yıllığımı seçeceğim aylığımı kredi kartını verirsem para çekerler mi gibi düşünceler aklıma takıldı. Bunu da sormak istedim. Sizce alayim mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    35,7 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Çekmiyorlar, galiba 1 yıldır kullananlara ücretsiz veriyorlardı, bende aldım onu, 1 ayın dolmasına 3 gün var.

İlk bir ayı diyor, bence 1 yıl için geçerli bu.

Abonelik yenilenmesini kapatabiliyor muyuz?
Ben 1 aylık almıştım. Bitmesine 1 gün kala yenilenmeyi kapatmıştım hem para çekmediler hemde nitronun süresi bitince otomatik gitti. Aboneliği iptal ettirmeyi unutmayın.

Abonelik yenilenmesini kapatabiliyor muyuz?
Hocam yüksek ihtimal kapatılabiliyor fakat şahsen ben de bulamadım o seçeneği. Onun yerine kart limitini kısıtladım. Discord 3-4 ay daha para çekmeye çalıştı. En sonunda çekemeyince saldı.

Alıyorum o zaman.
İptal ettiğiniz sürece sorun çıkacağını sanmıyorum. Dediğim gibi ben bitmesine 1 gün kala Discord nitro sekmesinden iptal etmiştim. Hatta bitmesine yakın iptal etmek ister misin diye mail bile geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…