Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 7 Şubat 2021 #11 Synth3x dedi: İptal ettiğiniz sürece sorun çıkacağını sanmıyorum. Dediğim gibi ben bitmesine 1 gün kala Discord Nitro sekmesinden iptal etmiştim. Hatta bitmesine yakın iptal etmek ister misin diye mail bile geldi. Eki Görüntüle 869497 Genişletmek için tıkla... Aldım Nitro'yu Mart'ın 3'ünde iptal etcem.
Synth3x dedi: İptal ettiğiniz sürece sorun çıkacağını sanmıyorum. Dediğim gibi ben bitmesine 1 gün kala Discord Nitro sekmesinden iptal etmiştim. Hatta bitmesine yakın iptal etmek ister misin diye mail bile geldi. Eki Görüntüle 869497 Genişletmek için tıkla... Aldım Nitro'yu Mart'ın 3'ünde iptal etcem.
E exiY Femtopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #12 RainbowwOnSky dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Aldığınız gibi iptal edin, nitro biteceği zaman otomatik gidecektir. Para ödemeyeceksiniz.
RainbowwOnSky dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Aldığınız gibi iptal edin, nitro biteceği zaman otomatik gidecektir. Para ödemeyeceksiniz.