c4gin Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım.
Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.012 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 c4gin dedi: Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım. Eki Görüntüle 1084540 Genişletmek için tıkla... Epic Nitro'su ise 3 ay sonra alınmaya başlıyor(iptal edilmezse.
c4gin dedi: Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım. Eki Görüntüle 1084540 Genişletmek için tıkla... Epic Nitro'su ise 3 ay sonra alınmaya başlıyor(iptal edilmezse.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 c4gin dedi: Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım. Eki Görüntüle 1084540 Genişletmek için tıkla... Kartında para yoksa almaz. Epic Games aylık bir şekilde 10$ çekiyor.
c4gin dedi: Selamlar. Discord'da işlem geçmişine baktığımda 3 tane bekleyen bir şey var. Para almaz değil mi oradan? Nasıl iptal ederim bunu? Korkmaya başladım. Eki Görüntüle 1084540 Genişletmek için tıkla... Kartında para yoksa almaz. Epic Games aylık bir şekilde 10$ çekiyor.
c4gin Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #4 Ben ininal onay kodunu girmedim ki.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.012 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 gokpeedy dedi: Kartında para yoksa almaz. Epic Games aylık bir şekilde 10$ çekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi Epic 3 ay boyunca bedava Discord Nitro verdi sonrasında eğer kartı silmediyseniz veya 3 ay sonunda iptal etmezseniz çekmeye başlar.
gokpeedy dedi: Kartında para yoksa almaz. Epic Games aylık bir şekilde 10$ çekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi Epic 3 ay boyunca bedava Discord Nitro verdi sonrasında eğer kartı silmediyseniz veya 3 ay sonunda iptal etmezseniz çekmeye başlar.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #6 Yeyil dedi: Yanlış bilgi Epic 3 ay boyunca bedava Discord Nitro verdi sonrasında eğer kartı silmediyseniz veya 3 ay sonunda iptal etmezseniz çekmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadığımı anlattım. c4gin dedi: Ben ininal onay kodunu girmedim ki. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass böyle bir kampanya yaptığında yan hesabıma sanal kart ile almıştım. Onay kodu falan gerekmiyor kartında para varsa indiriyorlar.
Yeyil dedi: Yanlış bilgi Epic 3 ay boyunca bedava Discord Nitro verdi sonrasında eğer kartı silmediyseniz veya 3 ay sonunda iptal etmezseniz çekmeye başlar. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadığımı anlattım. c4gin dedi: Ben ininal onay kodunu girmedim ki. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass böyle bir kampanya yaptığında yan hesabıma sanal kart ile almıştım. Onay kodu falan gerekmiyor kartında para varsa indiriyorlar.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.012 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #7 gokpeedy dedi: Ben yaşadığımı anlattım. Xbox Game Pass böyle bir kampanya yaptığında yan hesabıma sanal kart ile almıştım. Onay kodu falan gerekmiyor kartında para varsa indiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam tüm oyun firmaları sana karşı bunu gizliyorduk.
gokpeedy dedi: Ben yaşadığımı anlattım. Xbox Game Pass böyle bir kampanya yaptığında yan hesabıma sanal kart ile almıştım. Onay kodu falan gerekmiyor kartında para varsa indiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam tüm oyun firmaları sana karşı bunu gizliyorduk.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #8 Yeyil dedi: Tamam tüm oyun firmaları sana karşı bunu gizliyorduk. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
Yeyil dedi: Tamam tüm oyun firmaları sana karşı bunu gizliyorduk. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.