C Cardianor Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Discord'da Spotify diye kanal açtım ve o kanala sadece Spotify linklerinin atılmasını istiyorum, onu nasıl ayarlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba Discord'da Spotify diye kanal açtım ve o kanala sadece Spotify linklerinin atılmasını istiyorum, onu nasıl ayarlarım?
Paladynee Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sakarya Üni. Öğrenci 4 Nisan 2021 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba Discord'da Spotify diye kanal açtım ve o kanala sadece Spotify linklerinin atılmasını istiyorum, onu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Yanlış link atanları banlayarak (!). Bir Discord botu hazırlayabilirsiniz. JavaScript öneririm. RegExp ile gelen mesajı filtreler, Spotify'a ait değilse silebilirsiniz.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba Discord'da Spotify diye kanal açtım ve o kanala sadece Spotify linklerinin atılmasını istiyorum, onu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Yanlış link atanları banlayarak (!). Bir Discord botu hazırlayabilirsiniz. JavaScript öneririm. RegExp ile gelen mesajı filtreler, Spotify'a ait değilse silebilirsiniz.
C Cardianor Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #3 Probot'un discord sunucusunda öneri kanalına yazdırdım bakalım umarım yaparlar