Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #11 glikojen dedi: Telefon numarası yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk.
glikojen dedi: Telefon numarası yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #12 Heiwa9 dedi: Özledim. Genişletmek için tıkla... Baba yak yak yak...
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 13 Mart 2023 #13 Heiwa9 dedi: Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk. Genişletmek için tıkla... Sizin engellediğiniz kişilerden bir bağlantı bulamaz mısınız.
Heiwa9 dedi: Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk. Genişletmek için tıkla... Sizin engellediğiniz kişilerden bir bağlantı bulamaz mısınız.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #14 tH3as dedi: Sizin engellediğiniz kişilerden bir bağlantı bulamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... O ve onun hiçbir arkadaşını engellemedim ki.
tH3as dedi: Sizin engellediğiniz kişilerden bir bağlantı bulamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... O ve onun hiçbir arkadaşını engellemedim ki.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 13 Mart 2023 #15 Heiwa9 dedi: Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk. Genişletmek için tıkla... Sahte numaradan mesaj atsanız? Pişman olduğunuzu vs. söylersiniz.
Heiwa9 dedi: Var ama her yerden engelledi SMS bile atamıyorum ve sadece Discord'dan konuşuyorduk. Genişletmek için tıkla... Sahte numaradan mesaj atsanız? Pişman olduğunuzu vs. söylersiniz.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #16 glikojen dedi: Sahte numaradan mesaj atsanız? Pişman olduğunuzu vs. söylersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam pişman olduğumu falan söyleyemem öyle bir durum yok ben hiçbir şey yapmadım kız aşırı saçma bir bahane bulup bulduktan sonra yeni sevgili yaptı dolaylı yoldan aldattı yani.
glikojen dedi: Sahte numaradan mesaj atsanız? Pişman olduğunuzu vs. söylersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam pişman olduğumu falan söyleyemem öyle bir durum yok ben hiçbir şey yapmadım kız aşırı saçma bir bahane bulup bulduktan sonra yeni sevgili yaptı dolaylı yoldan aldattı yani.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #17 Gizlilik ve güvenlik > en alt kısım. Dediğin kişinin ID'si: 740885630451449877.